BAJDEN IZVREĐAO NOVINARA, PSOVAO GA ISPRED MIKROFONA! Novo nečuveno ponašanje predsednika SAD (VIDEO)

Autor:

Svet

25.01.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajden je novinara Foks njuza koji je postavio pitanje o inflaciji nazvao "glupim ku*vinim sinom"

BAJDEN IZVREĐAO NOVINARA, PSOVAO GA ISPRED MIKROFONA! Novo nečuveno ponašanje predsednika SAD (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Strahuje se da Džo Bajden zna da se sprema haos

Upitan o političkom uticaju inflacije, američki predsednik Džo Bajden nazvao je novinara koji je postavio pitanje "glupim ku*vinim sinom", prenosi RT.

Ova psovka je snimljena pre nego što mu je isključen mikrofon, na sastanku Saveta Bele kuće u ponedeljak.

Novinari Bele kuće pozvani su na otvaranje sastanka, pošto je Bajden tvrdio da njegova administracija drži pod kontrolom rekordnu američku inflaciju i snižava cene svega, od hrane do popravke iPhone-a.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

On je odbio da odgovori na bilo kakva pitanja o tekućim tenzijama sa Rusijom oko Ukrajine, žaleći se da novinari neće ostati na toj temi. Dok su mediji izlazili napolje, Piter Dusi iz Foks njuza postavio je pitanje o tome da je inflacija politička obaveza administracije.

- To je velika prednost. Više inflacije. Kakav glupi ku*vin sin - promrmljao je Bajden, dok je mikrofon još uvek bio uključen. Ovaj video brzo se proširio društvenim mrežama.

Ovo je drugi put da je Bajden uhvaćen na vrućem mikrofonu kako se žali na Foks njuz za manje od nedelju dana. U četvrtak je drugi dopisnik kablovske mreže pitao o Rusiji tokom sastanka sa timom za nauku i tehnologiju Bele kuće, samo da bi Bajden rekao „kako glupo pitanje“.

Dva dana ranije, odbrusio je novinaru tokom konferencije za štampu u Beloj kući.

-To je zanimljivo čitanje engleskog. Pretpostavljam da ste ušli u novinarstvo jer ste voleli da pišete - rekao je Filipu Vegmanu iz Real Clear-a, koji je pitao za Bajdenovu izjavu da je svako ko se protivi demokratskom zakonu o „glasačkim pravima“ na istoj strani kao Džon Luis i Bul Konor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
zora

25.01.2022 08:03

Parola demokratija i ljudska prava u USA ne postoje. Tamo radi novac a ako si nize rangiran gaze te. Bajden je matorac koji ne zasluzuje poziciju koju ima a to znaju i Ameri.

Ceca

25.01.2022 14:52

On je dementna budala i mesto mu je u nekoj ustanovi! Ne zna ni da li je pošao ili došao.