DONIRALA DEČKU BUBREG, ON JE PREVARIO POSLE NEKOLIKO MESECI: Zvezda Tik Toka otkrila bolnu istinu o raskidu

Autor:

Svet

24.01.2022

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolin Le (30), koja živi u Americi doniraa je svom dečku bubreg, međutim njihava romansa se ubrzo posle toga zavšila a ona je bolne detalje podelila na društvenoj mreži TIk Toku na kojoj je veoma popularna.

DONIRALA DEČKU BUBREG, ON JE PREVARIO POSLE NEKOLIKO MESECI: Zvezda Tik Toka otkrila bolnu istinu o raskidu

Foto: TikTok/Colleenle

Colleen Le

Kolin Le je objasnila je da je njenom dečku bila potrebna transplantacija bubrega jer se borio sa hroničnom bolešću zbog čega je bio na dijalizi od 17. godine.

On je odlučila da mu donira svoj bubreg, a testovi su ubrzo pokazali da ispunjava sve uslove. Međutim, manje od godinu dana nakon operacije on je prevario, a zatim raskinuo sa njom nekoliko meseci kasnije.

Zvezda TikToka prikupila je više od 2 miliona lajkova na svojim klipovima na ovoj mreži u kojima deli detalje ovog bolnog iskustva.


U jednom od svojih prvih video zapisa, Kolin je otkrila da joj je bivši dečko rekao da mu bubreg funkcioniše manje od pet odsto.

Odlučila sam da se testiram da vidim da li se podudaramo jer nisam želela da ga gledam kako umire. Bila sam tako nervozna - rekla je Kolin.

 

Oboje su se brzo oporavili nakon uspešne transplantacije.Međutim, kako je objasnila u sledećem video snimku njihov odnos je ubrzo bio pod pritiskom.

Sedam meseci nakon transplantacije, njen dečko je tvrdio da ide na momačko veče u Vegas sa svojom crkvenom grupom za vikend. Kolin je rekla da nije bila zabrinuta zbog putovanja jer je on bio odan hrišćanin, a ona se fokusirala na učenje.

 

 


Zvezda TikTok-a ostala je bez teksta kada se njen dečko vratio kući i otkrio da je varao . 'Mnogo rasprava kasnije... Na kraju sam mu oprostila i dala mu drugu šansu - rekla je Kolin.

Ipak, samo tri meseca kasnije on je raskino vezu uz objašnjenje da ako su namenjeni jedno drugom bog će ih na kraju spojiti. On je posle toga blokirao na svim društvenim mrežama.

Ona je tada na mrežama podelila niz snimak  kao i onaj u kojem tvrdi da ju je njen bivši dečko optužio da je donirala bubreg da bi „dobro izgledala“.

Foto: TikTok/Colleenle

Kolin Li donirala bivšem dečku bubreg

 

Snimci su stekli milione pregleda, a mnogi su kritikovali ponašanje Kolininog dečka nakon transplantacije bubrega.

Jedna osoba je prokomentarisala: „Pitam se da li shvata ozbiljnost doniranja bubrega. Bukvalno si žrtvovao svoj život za nekoga. Ti si lepa duša' „Ne brini devojko, on bukvalno ne može da živi bez tebe i mora da se nosi sa tim do kraja života“, napisao je drugi. Treći je rekao: 'Nije te zaslužio niti je zaslužio poklon koji si mu dala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading