PUTIN SPREMA ŽESTOK ODGOVOR, AGRESORI SU OKRUŽILI RUSIJU! Brutalna reakcija Kremlja nakon najava iz NATO, Peskov otkriva: PREDSEDNIK ĆE REAGOVATI!

Autor: Republika

Svet

24.01.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saopštenja NATO da će pojačati prisustvo savezničkih snaga na istoku Evrope zbog navodnih pretnji iz Rusije, stigla je i prva reakcija iz Moskve!

PUTIN SPREMA ŽESTOK ODGOVOR, AGRESORI SU OKRUŽILI RUSIJU! Brutalna reakcija Kremlja nakon najava iz NATO, Peskov otkriva: PREDSEDNIK ĆE REAGOVATI!

Foto: Tanjug/AP

Svet na ivici, strahuje se od prelivanja rata iz Ukrajine na ostatak planete

Ruska Federacija predvođena predsednikom Vladimirom Putinom reagovala je na najnovija dešavanja u vezi sa Ukrajinom, posebno na najave NATO da će na istok Evrope poslati nove snage kako bi "Moskva shvatila da sa Alijanskom nema šale". 

Putinov portparol, Dmitrij Peskov, naveo je kako ponašanje Severnoatlatskog saveza samo dodatno pogoršava ionako napetu situaciju u Evropi, a da se, pritom, služi širenjem laži samo da bi Ruse okarakterisao kao agresore koji žele konfrontaciju.  

Želim da skrenem pažnju da se sve ovo dešava, ne zbog toga šta Rusija radi, već zbog onoga što rade NATO i SAD i zbog informacija koje oni šire. Celu tu informativnu histeriju prati puno laži - naglasio je Peskov i skrenuo pažnju i na koncentraciju ukrajinske vojske i tehnike na liniji razdvajanja u Donbasu, što, kako je on naveo, govori u prilog tome da Kijev sprema ofanzivu.

- To Moskvu jako brine - poručio je Peskov, a prenosi Sputnjik.  

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dmitrij Peskov 

On je istakao da predsednik Rusije Vladimir Putin preduzima neophodne mere kako bi bezbednost i interesi Rusije i njenih građana bili osigurani.

- Upravo smo mi bili inicijatori pregovora, konsultacija (o garancijama bezbednosti za Rusiju) i očekujemo da tokom ove nedelje dobijemo pisani odgovor na naše predloge koji treba da pomognu da u budućnosti izbegnemo ovakve napete situacije - rekao je portparol Kremlja i dodao da, na žalost, Rusija trenutno živi u agresivnom okruženju.

- Čitamo izjave predstavnika država NATO, apsolutno neprijateljske prema nama. To je ta realnost u kojoj živimo - zaključio je Peskov.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading