Kristina tražila sponzora, a onda je našli MRTVU U ŠUMI!

Autor: Republika

Svet

25.12.2017

05:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo studentkinje Kristine Prikhodko (19) pronađeno je u šumi u blizini Novosibirska, dva dana nakon što je prijavljeno da je nestala.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Kristinu našli mrtvu i prekrivenu snegom u šumi/Foto: Ilustracija

Njeno golo telo je ostavljeno u najlonu u blizini rezervoara za vodu u divljini, u blizini reke Ob. Telo je bilo prekriveno snegom.

Devojka, koju su mnogi opisivali kao lepoticu, ubijena je, a policijska istraga je pokazala da je pre smrti silovana.

Dvojica muškaraca starih 28 godina su uhapšeni kada je policija tokom kontrole zaustavila vozilo u kojem je pronađena čizma ubijene devojke.

Policija je upozorila da je ubistvo koje je privuklo ogromnu medijsku pažnju u Rusiji verovatno bilo pažljivo planirano. 

Kristina je kao mnoge atraktivne studentkinje postavila svoje provokativne slike na ruskom sajtu na kojem mlade Ruskinje traže sponzore, pa policija sumnja da je ubijena tako što je namamljena preko ponude koje se tim devojkama šalju.

Verujući da ide na intervju za provokativno fotografisanje devojka je otišla u kuću daleko od grada. Njen otac je prijavio da je nestala istog dana kada se nije vratila kući sa fakulteta, prenose ruski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading