BIZARNI JUTARNJI RITUAL PRINCA ČARLSA! Traži da mu posluga pegla pertle, a evo i kakve GAĆE moraju da mu budu!

Autor:

Svet

20.01.2022

15:30

Princ Čarls ima tim osoblja koje mu pomaže u svakodnevnom životu.

BIZARNI JUTARNJI RITUAL PRINCA ČARLSA! Traži da mu posluga pegla pertle, a evo i kakve GAĆE moraju da mu budu!

Tanjug/AP

Upravo taj njegov tim ima bitnu ulogu u njegovom obimnom i donekle bizarnom ponašanju kada je jutarnja rutina u pitanju i priprema za početak dana.

Uvid u njegovu jutarnju rutinu jednom je otkrio prijatelj princeze Dajane i bivši batler Pol Barel, koji je blisko sarađivao sa porodicom 1990-ih, piše britanski Mirror.

Govoreći tokom dokumentarnog filma Serving the Royals: Inside the Firm, gospodin Barel je otkrio:

- Njegova pidžama se presuje svakog jutra, a pertle mu se presuju peglom.

A kada je u pitanju njegovo jutarnje kupanje princa Čarlsa, gospodin Barel je dodao da princ ima i neke vrlo specifične zahteve. Takođe je rekao za dokumentarac:

- Temperatura vode mora biti mlaka, a kada samo do pola puna.

Bivši batler je takođe dodao da čep za kupanje mora da bude okrenut u određenom pravcu, da njegov peškir za kupanje mora da bude raspoređen po njegovom ukusu i da mu donji veš ne može imati nabore.

 

 

Komentari (3)

Loading
Jegux

20.01.2022 16:07

Potomak incestuoznog braka. Degenerik. Žena mu popravila krvnu liniju i platila glavom. A njemu se može. Zašto da ne?! Kada mu je čitav rodoslov zakrtožen blagom tudjih trezora i uprskan krvlju mnogih naroda.

Lav

20.01.2022 16:28

Kako ga treba poslati da sam zaradi neku paru, na ribljoj pijaci, na primer. Degenerik, kao i većina Britanaca, koji žive na krvi naroda koje su pobili i opljačkali.