ĆERKA BORISA DŽONSONA STARA SVEGA ŠEST NEDELJA OBOLELA OD KOVIDA! Drama u porodici britanskog premijera! (FOTO)

Autor:

Svet

20.01.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestonedeljnu ćerku britanskog premijera Borisa Džonsona teško je pogodio kovid, objavio je Dejli mejl.

ĆERKA BORISA DŽONSONA STARA SVEGA ŠEST NEDELJA OBOLELA OD KOVIDA! Drama u porodici britanskog premijera! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Boris Džonson u problemima

Iz kabineta premijera Borisa Džonsona je prošle nedelje objavljeno da je član porodice bio pozitivan na virus. Nije bilo navedeno ko je u pitanju, ali se pretpostavljalo da je njegova ćerka Romi.

 

 

Izvor je za Dejli mejl rekao da je ona "prilično teško" patila od virusa kojim se zarazila kada je imala svega pet nedelja, ali da se sada "oporavlja".


Džonson se nije pojavljivao u javnosti nekoliko dana nakon prošlonedeljnog saopštenja, a ponovo se pojavio tek u utorak kada je dao intervju za Skaj njuz o skandalu "Partigejt" u vezi sa žurkama organizovanim u Dauning stritu.

Romi Ajris Šarlot Džonson rođena je 9. decembra u Univerzitetskoj bolnici u Londonu i živi sa ocem Borisom, majkom Keri (33) i starijim bratom Vilfredom koji ima 20 meseci.

Prošlog četvrtka premijer je otkazao posetu Lankaširu, a Dauning strit je rekao samo da je "član porodice bio pozitivan na kovid" ne navodeći o kome se radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading