AVIO-PREVOZNIK NIŽE SKANDAL ZA SKANDALOM: Neprofesionalnost kompanije u punom JEKU, putnici propustili let zbog PIJANCA

Autor:

Svet

19.01.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avio-kompanija Austrijan erlajnz pokazala je juče svoj neprofesionalizam na delu.

AVIO-PREVOZNIK NIŽE SKANDAL ZA SKANDALOM: Neprofesionalnost kompanije u punom JEKU, putnici propustili let zbog PIJANCA

Foto: Tanjug/AP

Komentari i kritike vezane upravo za avio kompaniju Austria erlajnz samo se gomilaju, pa je tako jedan od najsvežijih primera i let koji je trebao iz Kankuna da krene u 19.45, kasnio je i aerodrom napustio u 20.50. Zbog ovog kašnjenja putnici nisu uspeli da uhvate drugi let na koji je trebalo da presednu.

Razlog za odloženo poletanje bio je jedan vidno pijan putnik, a kompanija nije našla za shodno da zbog toga obezbedi adekvatne letove na koje bi putnici mogli da presednu. Zbog tog neprofesionalnog propusta Austrijan erlajnza putnici su morali da ispaštaju.

Na sajtovima za ocenjivanje prevoznika može se naći veliki broj negativnih komentara na uslugu ove kompanije.

Imao sam mali ranac i malu akten-tašnu. Osoblje je bilo veoma nekulturno i nije mi dozvolilo da unesem oba u avion. Samo jednu malu torbu, uprkos tome što je bilo dosta mesta i što sam rezervisao skuplje mesto. Definitivno ću izbegavati ovog prevoznika u budućnosti - glasio je jedan od komentara.

Drugi su se žalili na "užasno ukrcavanje", "bajatu i nekvalitetnu hranu", "neudobna sedišta"...

Kada morate da čekate tri sata u oba smera kako bi uzeli svoj prtljag, udobnost tokom leta postaje nebitna. Apsolutno neprihvatljivo. Nemaju poštovanja za moje vreme - rekao je drugi nezadovoljni putnik Austrijan erlajnza.

Podsetimo, Lufthansa grup, vlasnik Austrijan erlajnza, najavila je krajem prošle godine da će ovog januara i februara otkazati 33.000 letova zbog, kako je navedeno, naglom padu rezervacija prouzrokovanog brzim širenjem omikron soja koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading