DANIJELA POJELA 32 ROLNICE SUŠIJA I ZAVRŠILA NA ISPIRANJU: Hitno odvedena u BOLNICU, trpela nesnosne bolove (VIDEO)

Autor:

Svet

19.01.2022

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanka Danijela Šapiro prevezena je u bolnicu nakon što je pojela 32 rolnice sušija u okviru izazova "Sav suši koji možete pojesti" u vrednosti od 50 dolara u restoranu "Suši 85" u mestu Mauntin vju, u Kaliforniji.

DANIJELA POJELA 32 ROLNICE SUŠIJA I ZAVRŠILA NA ISPIRANJU: Hitno odvedena u BOLNICU, trpela nesnosne bolove (VIDEO)

Foto: tiktok.com/printscreen

Incident se dogodio prošlog meseca, kada je Šapiro pojela previše hrane, uključujući 32 rolnice sušija, i osetila bol, objavio je danas "Njujork post". Ona je nakon obroka prevezena u službu hitne pomoći sa jakim bolovima u stomaku i dijagnostikovana joj je gastroezofagealna refluksna bolest.

Šapiro je svoje iskustvo podelila na "Tiktoku", gde je 23. decembra objavila snimak na kojem se vidi velika količina hrane koju je pojela za jedan obrok, a zatim i njen put u bolnicu gde je primila infuziju.

 

@danielleshap We were rolled out of the restaurant #DisneyPlusVoices #sushi #fyp @amandaakingg ♬ mario sound - mandycap

 

Prema njenim rečima, ona je sa prijateljicom posetila restoran, a nakon obroka su bile toliko site da su morale da sede u automobilu oko 30 minuta pre nego što su krenule kući.

Ona je otišla kod svog partnera i pokušala da zaspi, ali se probudila u 6.00 ujutru i osetila da "nešto nije u redu".

- Osetila sam intenzivan bol u stomaku i grudima i bilo mi je teško da duboko udahnem - rekla je Šapiro i dodala da su nju u bolnicu odvezli njen partner i baka, prenosi Espreso.

Šapiro je dodala da joj je bilo potrebno nekoliko dana da se potpuno oporavi i ponovo oseća normalno, ali je naglasila da neće odustati od sušija nakon incidenta, jer joj je to i dalje omiljena hrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading