MATEJ JE NESTAO JER JE SRBIJA NEBEZBEDNA! Predsednik sindikata policije tvrdi da hrvatski premijer Andrej Plenković na brutalan način blati NAŠU ZEMLJU!

Autor: Republika

Svet

18.01.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Sindikata policije Blažo Marković istakao je da je jasno da se u Hrvatskoj vodi kampanja protiv naše zemlje, ali na "upakovan, diplomatski način".

MATEJ JE NESTAO JER JE SRBIJA NEBEZBEDNA! Predsednik sindikata policije tvrdi da hrvatski premijer Andrej Plenković na brutalan način blati NAŠU ZEMLJU!

Foto: Tanjug/AP, Tanjug/M. Milivojević. Facebook

Plenković koristi slučaj "Periš" za političke poene

Hrvatski premijer Andrej Plenković koristi slučaj nestanka Mateja Periša da u javnosti njegove zemlje Srbiju predstavi kao nebezbednu državu u kojoj je bilo za očekivati da se dogodi nešto loše mladom Splićaninu kom se svaki trag izgubio u noći između 30. i 31. decembra 2020. nakon što je bio u klubu "Gotik". 

Te tvrdnje je izneo Blažo Marković, predsednik Sindikata policije, aludirajući i na činjenicu da Plenković na slučaju "Periš" skuplja jeftine političke poene.

- Policija nema nikakve informacije, to je sve sada u domenu nečega pričam ti priču. Ono što insistiram, ako ispliva telo da bude zajednička komisija - pola njihovi, pola naši. Jer priprema se teren kod njih da se pokaže kako je Srbija nesigurna zemlja. Plenković nam šalje poruku, upakovanu sve lepo diplomatski, tako da je najpoštenije da to bude pola njihovi, pola naši - istakao je Marković za Kurir TV. 

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Blažo Marković 

Marković je naveo i da, ukoliko je na snimku na kom se vidi osoba kako pliva po Savi u stvari ipak Periš, slučaj je jasan.

- Voleo bih da je to tako, ne valja ni jedno ni drugo, ni da je nestao, ni da je otet. Ako je ono stvarno završetak u Savi, onda je to kraj. Pitanje je samo kada će da izroni telo. Oni su svi angažovani, to je sada aktuelno. Imamo i našeg građanina iz Kruševca koji je nestao već osamnaesti dan - naveo je još Marković. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
KOJI JE TO IDIOT

18.01.2022 14:51

Hrvatska je bezbedna, u kojoj srpske igrace bacaju u more, samo zato sto su na sebi imali dres ekipe za koju nastupaju.

Odgovori 34 2
Darko

18.01.2022 14:53

Pa Srbija i jeste nesigurna zemlja, dobro je rekao čovek. U Srbiji se preko javnih medija promoviše blud, nemoral, nasilje, kriminalci, prevare, itd.

Odgovori 11 22
aca

18.01.2022 21:51

A kpga briga sta ovaj prolupali sarlatan prica. Daj boze da je momak negde ziv i da nas sprda. A ovom njihovom glavonji sta reci. Nekad su i volovi pametniji od ovog

Odgovori 21 2
Dragan

10.02.2022 11:02

Sto ne iznese podatak koliko je ljudi nestalo u Hrvatskoj za poslednjih sest meseci. I koliko njih je pronadjeno.