MOLIM VAS UBIJTE GA, JEDE JOJ OČI I LICE! Jeziv poziv policiji tokom horora u porodičnoj kući - majmun napao prijateljicu vlasnice

Autor:

Svet

18.01.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnica šimpanze vrištala je "otkinuo joj je lice" tokom mučnog telefonskog poziva

MOLIM VAS UBIJTE GA, JEDE JOJ OČI I LICE! Jeziv poziv policiji tokom horora u porodičnoj kući - majmun napao prijateljicu vlasnice

Foto: pixabay.com

Čarlu Neš je napao šimpanza prijateljice Sandre Herold, a majmun joj je iskopao oči dok joj je grizao lice i ruke.

Ne zna se šta je više zastrašujuće u vezi sa pozivom hitnoj pomoći Sandre Herold - čuti njeno bespomoćno jecanje dok govori da njen ljubimac šimpanza "jede" lice njene prijateljice, ili pomahnitale vriske majmuna u pozadini.

Tokom mučnih 12 minuta, Sandra se čuje kako moli policiju da požuri u njen dom da ubije šimpanzu po imenu Trejvis, životinju koju je odgajala kao sopstvenog sina prethodnih 14 godina, prenosi Dejli star.


Evo kako se desio napad. Karlu, prijatelja Trejvisove 'mame' Sandre, zamolili su da priđe da pomogne da razmaženog majmuna smesti u svoje ograđeno okruženje - ali se on neuobičajeno razbesneo, napao je i odgrizao joj lice i ruke. Pokazujući zastrašujuću iskonsku snagu, Trejvis joj je otkinuo kapke i otkinuo nos. Skalpirao joj je glavu, iskopao i pojeo oči, odgrizao joj jednu ruku u potpunosti i zamalo joj otkinuo drugu ruku. Njena vilica je bila potpuno iščašena iz lobanje, a posledica napada je i oštećenje mozga. 

Pogledajte šta je nesrećnoj ćeni napravio majmun:

A pogledajte i kako žena izgleda nakon velikog broja operacija:

Sandra je kasnije priznala da je šimpanzi davala dozu jakog leka protiv anksioznosti Ksanak u šolji čaja ranije tog dana kada je primetila da je „uznemiren“. Tvrdila je i da se on opako ponašao jer je Karla drugačije nosila kosu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO



 

Komentari (0)

Loading