BRUTALNO! Policajac uhvatio koleginicu za vrat, UMALO JE UDAVIO! RAZLOG JE TEK ZAPANJUJUĆI! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.01.2022

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki incident dogodio se na Floridi nakon što je jedan pripadnik policije nasrnuo na svoju koleginicu koja je htela da zaštiti privedeno lice prema kom se policajac ponašao agresivno.

BRUTALNO! Policajac uhvatio koleginicu za vrat, UMALO JE UDAVIO! RAZLOG JE TEK ZAPANJUJUĆI! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Policijski narednik Kristofer Pulis na Floridi prebačen je na kancelarijski posao nakon što je na snimku viđen kako hvata svoju koleginicu policajku za vrat što se vidi na sminku koji su podelile vlasti u Sanrajzu 19. novembra.

Kako se navodi, Pulis je ušao u verbalnu svađu sa osumnjičenim, koji je već sedeo u policijskom automobilu, te počeo da mu se unosi u lice, i bio je, kako je istakao, "neprikladan i krajnje neprofesionalan" u datoj situaciji. U pomoć osumnjičenom uskočlila je Pulisova koleginica. U tom momentu policajac se okrenuo i uhvatio je svoju koleginicu za vrat, te je gurnuo nazad sve dok ona nije udarila u policijski auto koji se nalazio iza nje. Tada je Pulis otišao.

Pulis je nakon ovog agresivnog ispada ostao bez svih svojih nadzornih dužnosti, dok je Rosa njegovo ponašanje nazvao "odvratnim", a istakao da je ponosan na ponašanje policajke koja je napadnuta od strane svog kolege, prenosi Pink.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading