PROHODAO SAM I PROGOVORIO POSLE VAKCINE! Čudo, čovek koji je pre četiri godine doživeo tragediju USTAO 24 SATA OD PRIMANJA CEPIVA PROTIV KORONE!

Autor: Republika

Svet

17.01.2022

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dularčand Munda (55) pravo je medicinsko čudo, a njegovim slučajem će se pozabaviti stručni timovi kako bi ustanovili da li je njegova priča apsolutno istinita.

PROHODAO SAM I PROGOVORIO POSLE VAKCINE! Čudo, čovek koji je pre četiri godine doživeo tragediju USTAO 24 SATA OD PRIMANJA CEPIVA PROTIV KORONE!

Foto: Printscreen

Munda je četiri godine bio nepokretan, a sad hoda

Indijac Dularčand Munda (55), koji je pre četiri godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću i povredio kičmu ostavši prikovan za krevet, ali i bez moći govora, šokirao je medicinske straučnjake nakon što je najednom ustao iz postelje i progovorio i to, kako sam tvrdi, svega 24 sata nakon što je primio vakcinu protiv koronavirusa

Prema njegovim rečima, počeo je da oseća nogte narednog dana nakon što je vakcinisan, a ubrzo je shvatio i da može da ustane. 

U to su se uverile i mnogobrojne medijske ekipe, koje su ga posetile radi neobičnog iskustva. Kod njegove kuće su ga zatekli kako hoda pomoću štapa i uz podršku unuka.     

- Drago mi je da sam primio tu vakcinu. Sada mogu da pomeram noge i stopala. Vratio mi se i glas - rekao je Munda novinarima. 

 

Republika

Foto: Printscreen

Munda je podelio svoju priču s mnogobrojnim novinarima

Kako su preneli mediji, vest o Dularčandovom zdravstvenom stanju je iznenadila i lekare.

- Stvarno sam fasciniran, ali sve to mora da bude naučno potvrđeno da bismo bilo šta mogli da kažemo. Da je ozdravio posle nekoliko dana od tragedija bilo bi razumljivo, ali budući da se udes dogodio pre četiri godine, to je prilično neverovatno - rekao je dokto Jitendra Kumar, dobro upućen u Mundin slučaj. 

Istraživanje je najavio i Albel Kerketa iz Petarvar zdravstvenog centra.

- Neobične informacije će biti ispitane i odgovore ćemo imati u narednim danima - otkrio je Kerketa.  

Porodica neobičnog Indijca potvrdila je da tokom četiri godine Munda nije pokazivao nikakve znake da je u stanju da hoda ili govori.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mlk

17.01.2022 15:37

Jos jedan dokaz da vakcina nema veze sa virusom,

Suzana

18.01.2022 01:05

Cuj prohodao,koliko mu platili da "prohoda".Na Noletu smo videli koju moc ima farmaceutska mafija. Vakcine su secerna vodica!

Panta

26.01.2022 17:30

Na koronu slabo deluju ali ko zna nasta sve deluju