ORBAN UŽIVO PRENOSIO KAKO KOLJE I ŠURI SVINJU! Mađarski premijer u nestvarnom izdanju: U gumenjacima zagazo u blato, pa izvadio nož i brener! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

17.01.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja akcija iz Budimpešte izazvala je podeljene reakcije na društvenim mrežama.

ORBAN UŽIVO PRENOSIO KAKO KOLJE I ŠURI SVINJU! Mađarski premijer u nestvarnom izdanju: U gumenjacima zagazo u blato, pa izvadio nož i brener! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Viktor Orban neprepoznatljiv u akciji na selu

Mađarski premijer Viktor Orban privukao je ogromnu pažnju medija u regionu nakon što je na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku uživo prenosio svoje učešće na svinjokolju u jednom selu nedaleko od Budimpešte, pri čemu čitav posao on nije posmatrao izdaleka, već upravo suprotno. 

Šef vlade u Budimpešti, naime, na svinjokolju se pojavio u radničkim pantalonama i prsluku, sa sve gumenim čizmama na nogama, a zatim je, bez imalo ustezanja u ruke uzeo brener i počeo da šuri već ubijenu životinju. 

Nakon toga se latio i noža i pomogao u komadanju svinje, da bi na kraju čak seckao i slaninu i od kože odvajao salo za čvarke. 

 

Njegova akcija izazvala je podeljene reakcije na društvenim mrežama. Mnogi su komentarisali kako je pokazao i dokazao da je pravi domaćin i neklasični političar koji je navikao samo na sedenje u kancelarijama, međutim, bilo je i onih koji su su naveli kako je pokazivanje klanja životinje bespotrebno, pogotovo putem Fejsbuka.     

 

 

 

One koji su ga iskritikovali posebno je razbesnela njegova izjava da je svinja "savladana posle teške borbe".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

17.01.2022 12:50

Nije šurio nego palio brenerom svinju !!! Šuri se sa vodom .