HOROR U BRISELSKOM METROU: Gurnuo ženu na šine dok je voz ulazio u stanicu (VIDEO)

Autor:

Svet

16.01.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne scene zabeležene su u briselskom metrou gde je mladić namerno gurnuo ženu na šine dok je voz ulazio u stanicu, ali je na sreću mašinovođa uspeo da zaustavi voz u poslednjoj sekundi.

HOROR U BRISELSKOM METROU: Gurnuo ženu na šine dok je voz ulazio u stanicu (VIDEO)

Foto: printscreen

Žena je gurnuta na šine na stanici Rožer dok je metro ulazio u stanicu, međutim, brzo su joj pomogli slučajni prolaznici, potvrdila je briselska kompanija za javni prevoz STIB, koja upravlja metroom u glavnom gradu.

- Vozač je reagovao veoma dobro, ali je veoma šokiran, kao i žrtva - rekao je za Brisel tajms Gaj Sablon, portparol STIB-a.

Operater metroa je navodno video osobu na šinama i zaustavio se na vreme povlačenjem kočnice za slučaj nužde, kao što se može videti na snimku bezbednosne kamere.

Na snimku se vidi kako počinilac, mladić, hoda napred-nazad po platformi, a zatim ženu odjednom gura na šine. Drugi ljudi koji su stajali na platformi pomogli su ženi da se popne sa šina i vrati se na platformu.

Na lice mesta odmah su pozvani i policija i Hitna pomoć. Žrtva i vozač metroa prebačeni su u bolnicu, a nakon ukazane neophodne nege, oboma je dozvoljeno da se vrate kući.

Incident je doveo do prekida saobraćaja metroa između stanica Elisabet i Arts-Loi do 20:15.

Počinilac je odmah pobegao nakon što je gurnuo ženu, ali je od tada uhapšen, potvrdilo je u subotu ujutro briselsko javno tužilaštvo.

- Zahvaljujući distribuciji slika osumnjičenog u policijskim službama, on je presretnut nekoliko minuta kasnije dok je bio u stanici metroa De Bruker - rekla je portparolka Sara Durant.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading