MISTERIJA! JEZIVO UBISTVO PRE 40 GODINA DOBILO NOVI OBRT: I danas se svi se pitaju šta se desilo sa BEBOM SA SLIKE! (FOTO)

Autor:

Svet

16.01.2022

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle skoro 40 godina potrage, otkriven je identitet para iz SAD ubijenog u Hjustonu, ali ostaje misterija šta se desilo sa njihovom ćerkom

MISTERIJA! JEZIVO UBISTVO PRE 40 GODINA DOBILO NOVI OBRT: I danas se svi se pitaju šta se desilo sa BEBOM SA SLIKE! (FOTO)

Foto: twitter.com/DailyMirror

Policija SAD

Godine 1979. Harold Din Klaus (21) ostavio je za sobom problematičnu prošlost i preselio se sa Floride u Teksas sa svojom novom suprugom Tinom Gejl (17) i njihovom malom ćerkom Holi Mari u potrazi za novim životom.

- Mogu bolje da se brinem o Tini i bebi - priseća se njegova majka šta je rekao pre odlaska, tvrdeći da je ga je čekao posao stolara sa velikom platom kada stigne.

Njihovi ostaci otkriveni su zajedno u šumovitoj oblasti u Teksasu 12. januara 1981. godine, kada je pas odveo tragače do njihovih ostataka. Harold je pronađen pretučen i vezan, sa zapušenim ustima, a Tina je bila zadavljena. Međutim identitet dva tela utvrđen je tek krajem prošle godine.

Hjuston Kronikl izveštava da se Klausova sestra, Debi Bruks, prisetila da je dobila poziv od stručnjaka za genetiku koji je uspeo da joj uđe u trag nakon što je Klausov DNK postavljen na geneološki sajt GEDmatch.com na kom je moguće istražiti nečije poreklo.

Republika

Foto: Printscreen/Identifiers International

 

Bruks je objasnio da je žena pronađena sa Klausom verovatno njegova žena, što je kasnije potvrđeno DNK testiranjem od strane rođaka.

Ali pošto su oba roditelja identifikovana, ostalo je pitanje gde je bila ćerka Holi sve ove godine.

Dona Kazasanta, Klausova majka, seća se da je njen sin prestao da joj piše krajem 1980. Nekoliko meseci kasnije, primila je poziv od osobe koja joj je ponudila da odveze njegov auto na Floridu iz Kalifornije za 1.000 dolara.

Nakon toga su tri žene u crkvenim odorama stigle sa vozilom i rekle Doni da se par pridružio verskoj grupi i da prekidaju sve veze sa spoljnim svetom, a s obzirom na to da se Klaus prethodno pridružio sekti, priča je potvrđena.

- Počeli smo da tražimo i tražimo - priča Kasanta.

Imena para su dodata na spiskove nestalih osoba. Ali na kraju se trag ohladio. Tek u julu 2011. vlasti okruga Haris su ekshumirali tela kako bi izvukli DNK koji se kasnije poklopio na sajtu GEDmatch.com.

(Republika, Alo)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading