ŽENA MU SE PORAĐALA NASRED ULICE, A NIKO NIJE HTEO DA STANE DA POMOGNE! Snimak očajnog čoveka obišao svet, a onda je PAO NA KOLENA...

Autor: Republika

Svet

15.01.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajni muškarac izazvao je salve komentara na društvenim mrežama nakon onoga što je doživeo kada mu je partnerka dobila trudove nasred ulice.

ŽENA MU SE PORAĐALA NASRED ULICE, A NIKO NIJE HTEO DA STANE DA POMOGNE! Snimak očajnog čoveka obišao svet, a onda je PAO NA KOLENA...

Foto: Printscreen

Nestvarne scene samoživih ljudi obišle svet

Neverovatna priča obišla je svet kada se na internetu pojavio snimak nastao u jednoj od azijskih zemalja, a na kom se vidi kako očajni muškarac pokušava da nasred ulice zaustavi automobile ne bi li mu neki vozač pomogao da njegovu suprugu prevezu u bolnicu na porođaj

Naime, na početku video-zapisa, koji je očigledno nastao zahvaljujući obližnjoj sigurnoj kameri, vidi se kako par šeta ulicom sve dok odjednom žena nije počela da se savija od bolova i drži svoj trudnički stomak. 

U očiglednom šoku, njen partner je momentalno uzeo mobilni telefon u pokušaju da nekoga dozove, a zatim istrčao pred vozila kako bi dao znak prolaznicima da mu je potrebna pomoć. Istovremeno, njegova trudna žena je završila na zemlji, grčeći se od bolova. 

I pored takve scene, automobili su samo prolazili pored očajnog muškarca, pa ga čak i zaobilazili u širokom luku kada je istrčao nasred puta. Jedan je bio toliko drzak da je usporio i kada je verovatno saslušao šta mu je muškarac rekao, on je dao gas i nastavio svojim putem. 

 

 

Nakon što je očigledno shvatio da mu nema druge jer je pored njega prošlo više od pet vozila, čovek je podigao jednu ruku u znak predaje i molećivo kleknuo pred automobil, koji nije imao druge nego da stane.  

U sledećem trenutku se vidi kako iz crnog vozila izleće vozač koji zajedno sa partnerom trudnice unosi nju u vozilo o verovatno je odvozi do bolnice

Snimak je podeljen na društvenim mrežama na hiljade puta, a izazvao je isto toliko komentara. Među njima je najviše onih koji saosećaju sa bolom očajnog čoveka u trenucima agonije, kao i sa trudnicom, dok se istovremeno izražava tuga zbog nedostatka ljudske empatije. 

- Ne poznajem ovog čoveka, ali u mom srcu, on je moj brat. Plačem dok pišem ove reči. Hvala ti, brate što si me ovim napravio boljim čovekom - napisao je jedan korisnik.    

Bilo je i onih iz zemalja poput Brazila i Portugala koji su pokušali da opravdaju postupak vozača i naveli kako u njihovim zemljama nikad niko nikome ne staje iz straha od pljački. 

- U Portugalu se ovako kradu automobili. Nikad ne staješ, samo zoveš policiju - napisala je Verin Haglenting.   

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bravar

15.01.2022 14:54

E to je taj zivot u svetu, zivite u strahu od svega i svacega, ovaj sto je stao i povezao trudnicu ce biti jos bolji covek i imace ono najbitnije a to je dusa i ljudskost

Odgovori 18 0