MEGASKANDAL: BIL KLINTON 17 PUTA DOVODIO PEDOFILA U BELU KUĆU! Otkriveni zapisi o vezama bivšeg šefa SAD i zloglasnog Epstajna: U REZIDENCIJI JE UVEK BIO SA ŽENAMA!

Autor: Republika

Svet

15.01.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Najnoviji detalji o vezi ozloglašenog monstruma Džefrija Epstajna i nekadašnjeg lidera SAD Bila Klintona procurili su u javnost zahvaljujući zapisima o posetama iz Bele kuće.

MEGASKANDAL: BIL KLINTON 17 PUTA DOVODIO PEDOFILA U BELU KUĆU! Otkriveni zapisi o vezama bivšeg šefa SAD i zloglasnog Epstajna: U REZIDENCIJI JE UVEK BIO SA ŽENAMA!

Foto: Tanjug/AP

Epstajn je u Bele kuću kod Klintona dolazio i sa Maksvelovom

Novi megaskandal trese Sjedinjene Američke Države nakon što je iz dosad tajnih zapisa Bele kuće obelodanjeno kako je zloglasni pedofil Džefri Epstajn, koji se 2019. ubio u zatvoru nakon što je otkriveno da je godinama zlostavljao maloletnice i trgovao belim robljem, najmanje 17 puta boravio u rezidenciji američkog predsednika u Vašingtonu i to samo tokom prvog mandata nekadašnjeg lidera Bila Klintona

U dokumentaciji se nalaze i mnogobrojne fotografije tadašnjeg predsednika najmoćnije sile sveta sa čovekom koji je u tim trenucima silovao decu koristeći svoje bogatstvo i moć da takav život živi nesmetano. 

Dosad se, podsetimo, znalo da je Klinton nekoliko puta leteo Epstajnovim privatnim avionom, u kom se takođe orgijalo s devojčicama zbog čega je i nazvan "Lolita ekspres", ali se bivši lider SAD branio time da nije imao saznanja o zastrašujućim delima pedofila, te da je u letelici bio radi putovanja u humanitarne misije i to najviše 10 puta. Sada će Klinton, navode svetski mediji, teško da objasni zbog čega je Epstajn dolazio kod njega i u Belu kuću, pri čemu je u jednom momentu tamo prijavljen i dvaput dnevno. 

Interesantna je činjenica, takođe, da pedofil u periodu od 1993. do 1995. nikada nije dolazio sam u rezidenciju u Vašingtonu, već je sa sobom uvek vodio neku ženu. Među njima je bila i Žislen Maksvel (tada 32, a sada 60), za koju se godinama kasnije ispostavilo da je sa partnerom učestvovala u orgijama s decom, kao i da mu je upravo ona podvodila maloletnice za bolesne fantazije. Nedavno je proglašena krivom za podvođenje u periodu između 1994. i 1997. i trenutno se nalazi iza rešetaka, gde čeka izricanje presude. 

- Osim Maksvelove, sa Epstajnom su u Beloj kući bile još tri njegove devojke - navodi britanski Dejli mejl i ističe kako je zločinac počeo da posećuje Klintona nedugo nakon njegove inauguracije za predsednika 1993. godine.  

 

 

Priroda Epstajnovih poseta nije naznačena u zapisima iz Bele kuće, međutim jedna od poseta se dogodila se u isto vreme kada je u Plavoj sobi održana večera za desetak uglednih gostiju. Na njoj je bila i tadašnja prva dama SAD Hilari Klinton

Prema podacima o predsednikovom rasporedu, Klinton je održao govor i nazdravio okupljenima, a nakon toga je uslijedila zabava s bendom uživo.

Prema evidenciji o posetama, Maksvelova je bila prva od Epstajnovih devojaka koja mu se pridružila na njegovim posetima Beloj kući 1993. Činilo se da je druga žena po imenu Šeli Gafni stigla sa njim bila nekoliko meseci ranije, međutim, njena veza sa njim nije do kraja jasna.

Makvelova je pedofilu bila pratnja i nekoliko meseci kasnije na prijemu koji je organizovalo Istorijsko udruženje Bele kuće nakon što je Epstajn donirao 10.000 dolara za pomoć u obnovi zgrade.

Tri meseca nakon prijema, Epstajn je ponovo bio u predsedničkoj palati u isto vreme kad i žena po imenu Dženifer Garison. Dnevnici od 21. decembra 1993. pokazuju da je stigao u vreme ručka na dan kada je Klinton imao trosatni interval između 11 ujutro i 14 sati za "ručak, telefoniranje i kancelarijsko  vreme" u Ovalnom kabinetu, gde se, kako se veruje, dogodio sastanak dvojca.  

 

 

Još jedna žena koja je ušla u Belu kuću u isto vreme kad i Epstajn zvala se Dženifer Drajver. Njih dvoje su posetili rezidenciju 13. maja 1994. kada je Klinton takođe imao slobodno vreme za ručak.

Poslednja žena koja se spominje u zapisima je Ljubov Orlova, koja je posetila Belu kuću 28. januara 1995, na dan Epstajnove poslednje posete Beloj kući. Orlova je u to vreme imala 22 godine. Dnevnici o posetama pokazuju da su ona i Epstajn u Belu kuću ušli u 14:41. Tog dana Klinton je od 13:45 do kraja dana bio slobodan, zbog čega je imao dovoljno vremena da ih vidi.

Kada su novinari Dejli mejla posetili poslednju poznatu adresu Orlove na Long Ajlandu u Njujorku, žena tamne kose odbila je da komentariše i ljutito je zapretila da će pozvati policiju.

Foto: Tanjug/AP

Žislen Maksvel i Bil Klinton 

Tokom suđenja Maksvelovoj, njene žrtve su opisale kako bi nakon ulaska u Epstajnovu kuću odlazile u kupatilo i bogataša na erotski način masirale na zelenom rasklopivom stolu za masažu. Taj sto je zapenjen tokom racije, donesen je na sud i prikazan poroti u jednom od najdramatičnijih trenutaka suđenja.

Foto: Tanjug/AP

Žislen Maksvel neposredno pre hapšenja 

Inače, Epstajna su u Belu kuću pozivali neki od Klintonovih najviših savetnika i pomoćnika, uključujući i jednog koji je kasnije radio kao sekretar finansija.

- Otkriveno je da je pedofil tokom poseta najčešće išao u Zapadno krilo, što znači da je postojala velika verovatnoća da se tamo sastajao s predsednikom - naveo je Dejli mejl. 

Nova otkrića ponono su naglasila Klintonovo prijateljstvo s Epstajnom, koji je, kada se zločina obesio u zatvoru, tvrdio da ne zna "ništa o strašnim zločinima" koje je počinio njegov prijatelj.

- Iako Epstajnovi zločini nisu bili poznati sve do njegovog hapšenja 2006, posete Beloj kući dogodile su se u istom vremenskom razdoblju u kom je, prema zaključku porote, Maksvelova za njega regrutovala maloletne devojke - zaključuje britanski list. 

 

Komentari (1)

Loading