PLANIRAJU ZAJEDNIČKU DECU, A UPOZNALI SU SE KADA JE ON IMAO 15 GODINA: Evo kako će da izvedu proširenje porodice

Autor:

Svet

14.01.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Između njih je 37 godina razlike i imaju fantastičan seksualni život.

PLANIRAJU ZAJEDNIČKU DECU, A UPOZNALI SU SE KADA JE ON IMAO 15 GODINA: Evo kako će da izvedu proširenje porodice

Foto: Quran McCain/printskrin

61-godišnja baka i njen novi muž (24), objavili su da planiraju da imaju svoje prvo zajedničko dete kroz surogat majčinstvo - uprkos 37 godina razlike u godinama.

Kuran Mekejn i njegova supruga, majka sedmoro dece Šeril Mekgregor, iz Rima u Džordžiji (SAD), prvi put su se sreli 2012. godine dok su oboje radili u lancu brze hrane "Dairi Kueen", kada je on imao samo 15 godina.

Ali romantična osećanja su procvetala mnogo kasnije. Izgubili su kontakt, ali su se ponovo povezali 2020. kada je čuvar Kuran video Šeril kako radi kao blagajnica u prodavnici. Između para su odmah preletele varnice i počeli su da se zabavljaju. Venčali su se prošle godine, a sada su spremni da prošire porodicu.

Šeril već ima sedmoro dece i 17 unučadi, ali par je rekao da "osećaju da zaslužuju sopstvenu decu".

- Venčali smo se u septembru 2021. i prošlo je nekoliko meseci otkako smo spremni da osnujemo porodicu - rekao je Kuran.

Par je pokušao da zatrudni, ali su zbog Šerilinih godina odlučili da se okrenu surogat majčinstvu ili usvojenju.

Pošto je Šeril mnogo starija od Kurana, oni znaju da će možda morati sam da odgaja njihovo dete negde u nastavku i spremni su za to.

- Razumemo da možda neću biti tamo sve dok je Kuran, ali ja verujem u njega - objasnila je Šeril i dodala: ako ja nisam ovde, on to može. On će biti sjajan otac, on je odgovorna odrasla osoba. Naša porodica takođe podržava našu odluku da imamo decu.

Šeril i Kuran tvrde da je njihov seksualni život fantastičan i da je jaka hemija između njih - uprkos tome što je on mlađi od njenog deteta, a ona samo šest godina mlađa od njegove bake.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading