ZBOG FILERA U ČELU UMALO NIJE OSTALA BEZ GLAVE: Lice mi se pretvorilo u sunđer, lekari su povraćali dok su to cedili iz mene! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

14.01.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena je dve godine bila prezadovoljna svojim "ispeglanim" licem, a onda je usledio pakao.

ZBOG FILERA U ČELU UMALO NIJE OSTALA BEZ GLAVE: Lice mi se pretvorilo u sunđer, lekari su povraćali dok su to cedili iz mene! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Tajlanđanka Nong Guang (41) preživela je pravi pakao nakon što je u želji da izgleda lepše i da nema bore na čelu otišla kod estetskog hirurga koji joj je u taj deo lica ubrizgao dermalni filer, i iako se činilo da je nakon intervencije sve savršeno, stvari su pošle po zlu dve godine nakon toga. 

Kako je Guangova ispričala medijima u svojoj zemlji, lice joj je bilo toliko savršeno nakon zahvata da se nije preterano uzbudila ni kada je na čelu primetila blagu izbočinu u vidu otoka. 

Ipak, stvari su brzo počele da se komplikuju, pa je nesrećna žena primetila da joj čelo potpuno gubi formu i da se na njemu pojavilo više čvorova. Istovremeno, dobila je nesnosne bolove, koji su je naterali da ode kod lekara. 

- Celo čelo mi je bilo mekano kao sunđer i osetila sam da mogu da pomeram masu unutra. Imala sam osećaj da mi je glava kao balon pun vode - ispričala je ona i iznela još detalja užasne situacije.  

- Kada bih pipnula čelo u koži mi je ostajala rupa, bolovi su bili stravični - dodala je ona. 

Lekari su ubrzo ustanovili o čemu se radi kada se Guangova pojavila kod njih i saopštili su joj da pod hitno iz glave moraju da joj iscede sav sadržaj koji je bukvalno počeo da nagriza tkivo. Prema rečima Nong, čak ni doktorima nije bilo sve jedno da gledaju to što je izlazilo iz njenog čela, navodeći da je jedan od njih čak i povratio. 

 

 

Reč je o veoma retkom slučaju infekcije nastale usred ubrizgavanja filera, koja je otišla predaleko budući da se Tajlanđanka mesecima nije javila lekaru, verujući da je sve u redu dok nije dobila bolove. 

Inače, njen slučaj je obišao svet 2017. godine, a sada je ponovo aktuelizoivan zbog pokušaja tajlandse javnosti da utiče na smanjenje broja estetskih zahvata koji su u toj zemlji izuzetno rasprostranjeni, a nose dosta rizika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading