TRI DANA ME JE MUČILO UVO, A ONDA SAM OSETIO KAKO SE UNUTRA NEŠTO MIGOLJI! Preživeo pakao sve dok nije otišao kod lekara! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

14.01.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zejn Veding je verovao da mu je u uvetu ostala voda nakon plivanja na bazenu, ali je ubrzo shvatio da je stvar mnogo ozbiljnija.

TRI DANA ME JE MUČILO UVO, A ONDA SAM OSETIO KAKO SE UNUTRA NEŠTO MIGOLJI! Preživeo pakao sve dok nije otišao kod lekara! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Zejn Veding preživeo pakao

Zejn Veding sa Novog Zelanda preživeo je pravi pakao nakon što je tri dana imao ozbiljnih problema sa uvetom koje je bilo konstantno zapušeno, zbog čega je mislio da mu u njega ušla voda tokom plivanja na bazenu, ali kada je osetio da mu se u njemu nešto migolji, znao je da je problem mnogo ozbiljniji. 

Njegov slučaj šokirao je čak i lekare u Ouklednu. 

- Kad sam stigao sa bazena osetio sam da mi je uvo malo zapušeno, ali sam bio ubeđen da je od vode, pa sam zaspao na kauču. Kad sam se probudio osetio sam da mi je ono skroz začepljeno i da mi se unutra nešto migolji. Otišao sam na ispiranje špricom, dobio sam antibiotike i savet da uši sušim fenom i tresem glavom kako bi voda izašla iz njih. Međutim, uprkos svemu i dalje sam osetio da se u njemu nešto miče. Nakon povratka kući, bilo mi je još gore - ispričao je Zejn medijima.

Ubrzo više nije čuo na jedno uvo i nije mogao da spavati. Ni sušenje fenom nije pomoglo. Našalio se da je "krčkao uši fenom od subote'.

S obzirom na to da problemi nisu prolazili, otišao je kod drugog lečnika koji mu je ponovo pregledao uši.

- Pogledao je samo na tren i rekao: "O moj bože! Mislim da u uvetu imaš bubašvabu - otkrio je Zejn kroz kakvu je dramu prolazio. 

Doktor je zatim uzeo dugu pincetu i izvukao tada već mrtvog insekta.

 

 

Nakon uspešne intervencije, Veding je svog "podstanara" poklonio lečniku kom je to bio prvi slučaj da iz nečijeg uva izvladi bubu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading