PRONAĐENO TELO DEČAKA U KESI ZA ĐUBRE! Roditelji ga tuširali HLADNOM VODOM dok se nije onesvestio i umro, uhapšeni MAJKA i BRAT

Autor: Republika

Svet

13.01.2022

16:06

Dženi Peri (38) suočava se sa više optužbi, uključujući ubistvo prvog stepena.

PRONAĐENO TELO DEČAKA U KESI ZA ĐUBRE! Roditelji ga tuširali HLADNOM VODOM dok se nije onesvestio i umro, uhapšeni MAJKA i BRAT

ST/V.LUKIĆ

Žena iz Severnog Čikaga optužena je za ubistvo svog šestogodišnjeg sina, koji je navodno bio kažnjen tuširanjem hladnom vodom dok se nije onesvestio. Mediji su objavili da je majka prethodno izgubila starateljstvo nad sedmoro svoje dece između 2014. i 2017. godine, saopštilo je Odeljenje za decu i porodice Ilinoisa.

Dženi Peri (38) suočava se sa više optužbi, uključujući ubistvo prvog stepena. Telo njenog sina, Damarija Perija, pronađeno je u Geriju, Indijani, u subotu, tri dana nakon što je porodica prijavila njegov nestanak. Dva starija brata i sestre Damari Perija takođe su optuženi sa smrt deteta nakon što su tužioci rekli da je priča koju je njegova porodica ispričala istražiteljima kada je prijavila nestanak deteta kasnije utvrđena kao "potpuno lažna".

Telo dečaka pronađeno je bez odeće i umotano u kesu za smeće u subotu ujutru u uličici u Indijani. Nakon toga su njegovo telo navodno ostavili u blizini napuštene kuće. Njega su navodno tri člana porodice naterala da se tušira hladnom vodom, dok nije počeo da povraća i dok nije izgubio svest.

Obdukcija koja je obavljena u ponedeljak pokazala je da je umro od hipotermije i da je imao delimično smrznute unutrašnje organe, saopštila je kancelarija mrtvozornika okruga Lejk. Kako su vlasti navele, on je navodno 29. decembra "uradio nešto što je uznemirilo porodicu", prema pisanju NBC 5 Chicago, a za kaznu, članovi porodice su ga stavili pod hladan tuš.

Damarijeva majka Dženi sada je optužena za ubistvo prvog stepena, prikrivanje ubistva i ometanje pravde. Damarijev brat Džeremi je takođe optužen za nanošenje teške telesne povrede detetu mlađem od 12 godina, prikrivanje ubistva i ometanje pravde. Sudija je u nedelju odredio pritvor uz kauciju od 3 miliona dolara.

 

Komentari (1)

Loading
Sneza

13.01.2022 21:32

Pa kako se to moglo desiti u Americi robovlasnickoj drzavi.