OBRIJALI ŽENI GLAVU ZBOG NEPOŠTOVANJA! Narko-karteli BRUTALNO kažnjavaju, žrtva može samo da bezuspešno zapomaže (VIDEO)

Autor:

Svet

12.01.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku koji je zabeležen u državi Mičoakan u zapadnom Meksiku vidi se maskirani muškarac koji brije glavu ženu kao "kaznu" za "nepoštovanje" muškarca i drugih članova kartela.

OBRIJALI ŽENI GLAVU ZBOG NEPOŠTOVANJA! Narko-karteli BRUTALNO kažnjavaju, žrtva može samo da bezuspešno zapomaže (VIDEO)

Foto: Printscreen

Kazna za neposlušnost kartela u Meksiku

Video snimak se pojavio na društvenim mrežama 31. decembra 2021. godine i prikazuje incident koji nažalost nije neubičajen u tom delu Meksika, kaže lokalni stanovnik.

Na snimku je prikazano kako muškarac brije ženinu glavu, dok je mlada devojka drži. Ženski glas u pozadini moli: "Molim te, ne, ne, mama, dosta, mama".

 

 

Žrtva viče: "On me povređuje", a maskirani čovek daje devojci pramenove kose žrtve. Na snimku se vidi još jedna devojka koja je okrenuta leđima. Prema natpisu iz videa, ovaj incident se odigrao u Los Rejesu, gradu u državi Mičoakan. 

Ovaj kartel je skup nekoliko kriminalnih organizacija koje se nalaze u Mičoakanu. Neke od njih su počele da postoje kao grupe za samoodbranu, pre nego što im je glavna delatnost postala trgovina drogom.

Njihov glavni neprijatelj je kartel "Halisko - Nova generacija".

(Republika, Mondo)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading