HOROR SNIMAK! Majka bacila novorođenče u kontejner: Kamere zabeležile zastrašujuću scenu (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

10.01.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zastrašujućem snimku uhvaćen je trenutak kada je majka tinejdžerka bacila svoju novorođenu bebu u kontejner - pre nego što je dete pronađeno živo nekoliko sati kasnije.

HOROR SNIMAK! Majka bacila novorođenče u kontejner: Kamere zabeležile zastrašujuću scenu (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Na video snimku se vidi kako žena dolazi automobilom pre nego što je otvorila zadnja vrata i bacila crnu kesu za smeće u kontejner 7. januara u Hobsu, u Novom Meksiku, prenosi "Blic".

Šest sati kasnije, snimci su pokazali kako tri osobe gledaju u kontejner pre nego što je jedan od njih pronašao bebu unutra. Novorođenče je bilo živo i sada je u stabilnom stanju i zbrinuto u bolnici.

Policajci su optužili 18-godišnju Aleksis Avilu (18) iz Hobsa za pokušaj ubistva i krivično delo zlostavljanje dece zbog napuštanja. Policajci kažu da je priznala krivicu.

Na snimku se vidi žena - za koju policajci veruju da je Avila - kako ulazi na parking u belom sedanu i baca crnu kesu za smeće - u kojoj se nalazi njeno novorođenče.

Više snimaka pokazuje trenutak kada je dete spaseno nakon što su ljudi očigledno čuli plač novorođenčeta. Jedna žena je izvukla kesu za otpatke i reagovala na ono što je unutra. Odmah je počela da brine o bebi.

Dete je previjeno pre nego što je predato policiji i hitnoj pomoći kada su stigli ubrzo nakon toga.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading