ŽESTOKI ODGOVOR RUSIJE NA IZJAVU BLINKENA: Ako toliko voli časove istorije, neka ima u vidu da Amerikanci PLJAČKAJU, SILUJU, I UBIJAJU!

Autor:

Svet

08.01.2022

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije ocenilo je da je američki državni sekretar Entoni Blinken o događajima u Kazahstanu govorio u, kako je navedeno, "svom tipično bezobraznom maniru"

ŽESTOKI ODGOVOR RUSIJE NA IZJAVU BLINKENA: Ako toliko voli časove istorije, neka ima u vidu da Amerikanci PLJAČKAJU, SILUJU, I UBIJAJU!

Foto: Tanjug/AP

Rusko ministarstvo je u saopštenju na Telegramu, reagujući na izjavu Blinkena da "lekcije iz prošle istorije pokazuju da kada su Rusi u vašoj kući, teško je naterati ih da odu", istaklo da je Blinken zlonamernom opaskom prokomentarisao „apsolutno legitiman odgovor ODKB na poziv kazahstanskog rukovodstva da pruži pomoć u osiguravanju bezbednosti Kazahstana".

- Ako Entoni Blinken toliko voli časove istorije, onda neka ima u vidu sledeće: kada su Amerikanci u vašoj kući, možete teško ostati živ, ne biti opljačkani ili silovan - navodi Ministarstvo, prenosi RIA Novosti.


Rusko Ministarstvo ocenjuje da je to vidljivo u svih 300 godina američke državnosti, dodajući da o tome mnogo govore slučajevi, kako je navedeno, "severnoameričkih Indijanaca, Korejaca, Vijetnamaca, Iračana, Panamaca, Jugoslovena, Libijaca, Sirijaca i mnogih drugih nesrećnika", koji nisu imali sreće da u njihovu kuću dođu "ti nezvani gosti", misleći pri tom na ruske snage.

Ruska agencija RIA Novosti prenosi da je Ministarstvo spoljnih poslova reagovalo na izjavu Blinkena o situaciji u Kazahstanu, i dolasku snaga ODKB u tu zemlju, navodeći da je Blinken rekao da "kada su Rusi u tovojoj kući, teško ih je naterati da odu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bobi Vranje

08.01.2022 20:20

Rusi su najveci banditi!!!

Odgovori 1 18