UČITELJICA U SVOJOJ KUĆI VAKCINISALA MALOLETNOG UČENIKA PROTIV KORONE! Skandal, nije imala dozvolu roditelja, policija reagovala ODMAH! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

05.01.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laura Ruso, nastavnica biologije, napravila je ozbiljan prekršaj dovevši u opasnost zdravlje maloletnog tinejdžera.

UČITELJICA U SVOJOJ KUĆI VAKCINISALA MALOLETNOG UČENIKA PROTIV KORONE! Skandal, nije imala dozvolu roditelja, policija reagovala ODMAH! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

U medije dospeo snimak skandaloznog postupka učiteljice biologije

Učiteljica Laura Ruso iz američkog grada Njujorka uhapšena je nakon što je navodno u svom domu vakcinisala 17-godišnjeg učenika cepivom protiv KOVIDA-19.

Kako prenosi BBC, učiteljica biologije nije imala dozvolu da sprovodi imunizaciju protiv korone, niti je dobila dozvolu maloletnikovih roditelja.   

Inače, vakcina može da ima opasne posledice ukoliko se ne koristi pravilno. Lečnici i zdravstveni radnici, naime, najpre moraju da provere da li je cepivo u roku ili mu je istekao rok trajanja, a pacijenti, takođe, moraju da naglase ukoliko imaju bolesti koje bi mogle da utiču na posledice vakcinacije. 

Još nije poznato kojom vakcinom je 17-godišnjak imunizovan, a trenutno je u SAD samo Fajzerova vakcina odobrena za vakcinaciju građana mlađih od 18 godina.

Na snimku do kog su došli američki mediji, učiteljica navodno govori tinejdžeru kako će biti ''sve u redu''. 

Njegovi roditelji su pozvali policiju nakon što je on stigao kući i kazao im šta se dogodilo. 
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Perica

05.01.2022 21:33

Na robiju odmah.