SLEDILA SE KAD JE POGLEDALA SNIMAK: Pokojna majka joj posetila oca dok je umirao? (FOTO)

Autor:

Svet

05.01.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnica društvene mreže Reddit pre nekoliko dana je objavila, kako tvrdi, “dokaz” da su naše veze sa dragim osobama neraskidive, bez obzira da li su one žive ili mrtve.

SLEDILA SE KAD JE POGLEDALA SNIMAK: Pokojna majka joj posetila oca dok je umirao? (FOTO)

Foto: Redit

U objavi, koja je izazvala dosta kontroverzi i sumnje u autentičnost, korisnica ove društvene mreže tvrdi sledeće:

Na fotografiji vidite gospođu Fredu. Njena ćerka sedela je za svojim kuhinjskim stolom i jela grickalice kada je na njen telefon stiglo obaveštenje s monitora koji je postavila u očevoj sobi kako bi ga držala na oku zbog njegovog teškog zdravstvenog stanja.

Stiglo joj je obaveštenje da je u očevoj sobi detektovano kretanje i, jednom nakon što je pogledala fotografiju, shvatila je da njena pokojna majka proverava oca. Nedugo zatim je preminuo. Možda mu je govorila da pođe s njom – napisala je korisnica “RingPopShawty” i u komentarima dodala da je on bio potpuno slomljen otkad je ona umrla, navodi Objektiv.

Da li fotografija zaista prikazuje pokojnu gospođu Fredu, nemoguće je utvrditi na osnovu objavljenog zapisa i skrinšotova, ali jedan dirljiv trenutak, ako tako možemo da ga nazovemo, podstakao je pojedine u komentarima da ispričaju svoje slične priče vezane za fenomen razgovara s voljenima pre odlaska na “onaj svet”.

Moja baka je nazvala svoju sestru i rekla joj da sprema pečenje za mog dedu za večeru. Deda je preminuo pre nekih 20 godina. Baka je umrla te noći u snu – nadovezao se na priču jedan korisnik Redita, dok je “koleginica” s foruma dodala sledeće:

Sat vremena pre nego što je preminula moja najbolja prijateljica, uz koju sam provela više od 20 godina, počela je da se obraća svojoj baki koja je umrla pre više od 30 godina, rekavši joj da dolazi za minut. Uvek ću verovati da je njena baka bila tamo – napisala je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading