"LEDENO DOBA" U VIRDŽINIJI, SVE STOJI: Licimeri napadali Vesića i Momirovića zbog minimalnih gužvi u Srbiji, a u svetu duplo gore! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

05.01.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je svuda u svetu normalno da dolazi do zastoja u saobraćaju prilikom snežnih padavina, u Srbiji je to navodni skandal i odmah se kreće sa licemernim napadima, ovog puta su glavne mete bile zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić i ministar Tomislav Momirović

"LEDENO DOBA" U VIRDŽINIJI, SVE STOJI: Licimeri napadali Vesića i Momirovića zbog minimalnih gužvi u Srbiji, a u svetu duplo gore! (FOTO)

Foto: Twitter/AndrewMcKeough

Bilo je dovoljno izaći na ulicu i primetiti da su kolovozi čisti i prohodni, te se saobraćaj odvija normalno, koliko je bilo moguće s obzirom na vreme.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić napadnut na društvenim mrežama zbog situacije sa snegom. A samo 2011. i 2012 godine situacija je bila duplo gora u vreme vladavine Dragana Đilasa.

Kolaps u Vidržiniji

Naime, stotine vozača provele su noć zaglavljene u snegu na auto-putu I-95 u Virdžiniji, glavnoj saobraćajnici na istočnoj obali, koja spaja severne i južne delove SAD, kada je put postao zaleđen i neprohodan zbog snežne oluje.

 

 

Džozef Bajden "zavejan"

Podsetimo, juče je i sam predsednik Amerike, Džozef Bajden ostao na pola sata zavejan u predsedničkom avionu, sve dok aerodromsko osoblje nije uspelo da, kroz vejavicu, dogura stepenice, javljaju mediji u SAD.

Predsednik Bajden je avion napustio tek pošto su radnici i njegovo osoblje dogurali stepenice do letelice, nakon čega je ušao u terensku vozilo, jer ni posebni blindirani automobil, poznat pod imenom "Zver", nije uspeo da stigne do aviona.

Istočnu obalu SAD pogodila je mećava koja je značajno otežala putovanja, pa je i predsedniku bilo potrebno dvostruko više vremena da od baze Endrjuz stigne do Bele kuće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading