BRANIĆU SRBIJU OD BILO KOJE PRETNJE! Putin poslao nikad moćniju poruku našoj zemlji iz Ruske Federacije, ADMIRALU NATO ZAPUŠENA USTA!

Autor: Republika

Svet

04.01.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova odgovorila je na izjave admirala NATO iz SAD Roberta Berka koji je boravio u Beogradu.

BRANIĆU SRBIJU OD BILO KOJE PRETNJE! Putin poslao nikad moćniju poruku našoj zemlji iz Ruske Federacije, ADMIRALU NATO ZAPUŠENA USTA!

Foto: Tanjug/AP

Marija Zaharova i Putin

Nikad snažnija poruka stigla je Srbiji od Ruske Federacije i njenog predsednika Vladimira Putina nakon što je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova odgovorila na komentare admirala NATO iz Sjedinjenih Američkih Država Roberta Berka.

Berk je, podsetimo, tokom nedavne posete Beogradu istakao da Alijansa podržava reforme koje Srbija sprovodi u cilju jačanja odbrambenih sposobnosti zemlje. 

- Odbrambena sposobnost Srbije umnogome zavisi od toga koliko brzo će Rusija reagovati na spoljne pretnje toj južnoslovenskoj zemlji - naglasila je Zaharova, prenosi Sputnjik. 

Ona se, međutim, tu nije zaustavila. 

- Želela bih da podsetim Berka i sve njegove kolege na dve važne činjenice. Odbrambena sposobnost Srbije, ona poslednjih, verovatno, dve stotine godina, po mnogo čemu zavisi od toga koliko brzo će Rusija reagovati na spoljne pretnje toj južnoslovenskoj zemlji - navela je ona na svom kanalu na Telegramu.

Osim toga, Zaharova je ukazala na činjenicu spoljnih pretnji Srbiji.

- Čudnim spletom okolnosti svi koji su napadali Srbiju sada ulaze u NATO - istakla je portparolka i dodala da ako Berk poznaje istoriju, onda svojom izjavom pozdravlja isporuku Srbiji ruskog naoružanja (na primer, protivoklopnih sistema ‘Kornet’).

- Veoma se nadam da će oni ohladiti usijane glave Alijanse koje mute vode na Balkanu - zaključila je portparolka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bobi Vranje

04.01.2022 14:28

Nemoj samo on da nas brani!!!!!!!!!

Odgovori 6 27
biljana

04.01.2022 16:55

BRANIĆU SRBIJU OD BILO KOJE PRETNJE!

Odgovori 19 2