DEMOKRATIJA PENDRECIMA I KRVOLOČNIM PSIMA! Haos u srcu Evrope, policija bije goloruke demonstrante! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

02.01.2022

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Amsterdamu primenila je danas brutalne mere u brobi protiv demonstranata.

DEMOKRATIJA PENDRECIMA I KRVOLOČNIM PSIMA! Haos u srcu Evrope, policija bije goloruke demonstrante! (VIDEO)

Foto: Printskin

U holandskoj prestonici okupilo se na hiljade ljudi koji se protive lokdaunu, a demonstracije su se pretvorile u žestok sukob između okupljenih i policije.

Kao što se može videti na snimcima, policija je bez milost pustila krvoločne kerove na okupljene, a jedan pas žestoko je napao muškarca koji nije mogao da se odbrani od agresivne zveri.

 

 

 

 

Da policija Holandije ne mari za radikalne mere svedoči i snimak na kom se vidi kako pendrecima udaraju svakoga ko im se nađe na putu pa čak i žene.

U srcu Evrope otvoreno se pokazuje sila i po brzom postupku rešavaju sve one koji pokazuju otpor. 

Da je srpska policija ovako reagovala tokom blokada puteva koji su u nekoliko navrata paralisali Srbiju, verovatno bi zvanični Beograd bio osuđen, kako od Zapada, tako i od tajkunskih medija koji bi "razapeli" vlast zbog diktature. 

 

 

 

Iako je Srbija u nedeljama iza nas više puta bila blokirana od strane lažnih ekologa, a građani u više navrata i povređivani na protestima, naša policija nije primenjivala silu.

Policija je reagovala u skladu sa Ustavom pokazavši da Srbija ne primenjuje nikakvu restriktivnu silu niti prisilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Građanin

02.01.2022 15:43

Jbo im ja sve bolesno, kakva crna demokratija... Porobili su pola sveta.

Odgovori 20 1
kolomijalista

02.01.2022 15:44

Kako je krenulo bice streljanje na licu mesta neces smeti nista da kazes protiv. Proglase te za krdo antivaksera i bilo sta ti da kazes poslace policiju valjcima na narod a sa obe strane bajoneti.

Odgovori 18 1
Pierre

02.01.2022 16:59

Gde su sada ovi nasi evropejci da protestuju ! Treba nasa policija da primeni iste metode , po ugledu na ove demokrate ,a ne da prave ovde haos iz obesti !

Odgovori 18 11
Ilke

02.01.2022 19:06

Nismo mi evropljani mi smo balkanci a kome se to nesvidja neka trazi azil u nekoj od demokrackih zemalja. Što se tiče policije izgleda da ste gospodo zaboravili smo prošlo premlaćivanje naroda i reakciju istog na nagoveštaj zatvaranja.