KLIČKO VEŽBA PUCANJE NA RUSE, SPREMA SE ZA RAT S PUTINOM! Bivši bokserkski šampion opleo po ruskom predsedniku: TAJ ČOVEK JE GANGRENA!

Autor: Republika

Svet

02.01.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko ne odustaje od provokacija Ruske Federacije, a sada se pridružio i oružanim snagama svoje zemlje.

KLIČKO VEŽBA PUCANJE NA RUSE, SPREMA SE ZA RAT S PUTINOM! Bivši bokserkski šampion opleo po ruskom predsedniku: TAJ ČOVEK JE GANGRENA!

Foto: Tanjug/AP/printscreen youtube

Vladimir Putin na udaru Vitalija Klička

Bivši bokserski šampion u teškoj kategoriji, sada gradonačelnik Kijeva, Vitalij Kličko pridružio se vežbi ukrajinskih rezervista, dok rastu tenzije između Rusije i Ukrajine.

Kličko je u razgovoru za britanski Dejli telegraf ocenio da je takva obuka neophodna za visoko i srednje rangirane zvaničnike zemlje koja je "u ratu skoro osam godina".

Istovremeno, Kličko je ruskog predsednika Vladimira Putina opisao kao "gangrenu" koja pogađa Evropu.

Kako prenosi Blic, situacija s Ukrajinom dovela je do porasta tenzija između Rusije i Zapada, koji Moskvu optužuje da gomila snage na granici sa Ukrajinom i priprema invaziju na tu zemlju.

Moskva, međutim, kategorički odbacuje te tvrdnje i ističe da njenu bezbednost ugrožava težnja NATO da uvuče Ukrajinu u Alijansu, a zbog čega je Rusija od SAD i NATO zatražila garancije bezbednosti, uključujući i neširenje Alijanse na istok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Zoran

02.01.2022 14:23

A toliko je primio udaraca u glavu...

Milan Indjija

02.01.2022 17:28

Klicko mozda koristi recnik neprimeren politici, ali Klicko je uz svoju drzavu koja pokusava da spreci secesiju i otimanje dela svoje drzave (region Donbasa) od strane ruskih secesionista. Jeste da je vecina stanovnika tog regiona ruskog porekla, ali to im ne daje pravo na otcepljenje. Ako podrzavate njih u otimanju dela Ukrajine, istim putem su onda i nama Albanci oteli Kosovo, jer su imali vecinu na toj teritoriji. Podrska braci Ukrajincima.

Odgovori 2 17
Vladan

03.01.2022 21:07

@Milan Indjija - Nisi 100% u pravu. Sve oblasti koje žele da se odcepe od Ukrani su dekretom predate Ukraini 60ih godina, kao republici SSSR-a. Nikada nisu bili Ukraina.

Bato

04.01.2022 10:25

@Milan Indjija - Lupas Milane.