SKANDAL NA CNN: PIJANI VODITELJ U PROGRAMU UŽIVO PLJUVAO PO GRADONAČELNIKU! Kolega s mukom pokušao da ga smiri, pa usledio haos! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

02.01.2022

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako je izgledao skandalozni novogodišnji program na servisu koji sarađuje sa N1 i koji se naziva suvom eminencijom novinarstva.

SKANDAL NA CNN: PIJANI VODITELJ U PROGRAMU UŽIVO PLJUVAO PO GRADONAČELNIKU! Kolega s mukom pokušao da ga smiri, pa usledio haos! (VIDEO)

Foto: printscreen/tviter

Voditelji CNN izazvali skandal u programu uživo

Gledaoci novogodišnjeg programa na američkom javnom servisu CNN (po čijoj licenci televizija N1 posluje u Srbiji) svedočili su pravom skandalu koji se na toj televiziji, odvijao u programu uživo, a imajući u vidu da se pomenuti servis izdaje za jedan od najpozvanijih da se bavi novinarskim poslom, čitava priča je privukla ogromnu pažnju svetske javnosti. 

Naime, Anderson Kuper, domaćin programa u kom se odvijao direktan prenos proslave Nove godine na centralnom njujorkškom trgu, ugostio je svog kolegu Endija Koena kao voditelja saradnika, verovatno ne sluteći da će žestoko da se napije, a još manje da će početi da vređa gradonačelnika te metropole, Bila de Blazija

Ipak, u jednom trenutku je i sam Kuper sa Koeonom nategao jedan šot, najverovatnije tekile, nakon čega je usledio haos. 

- Dozvolite mi da vam kažem nešto. Gledajući gradonačelnika De Blazia kako igra svoj pobednički ples u krilu nakon četiri godine najglupljeg mandata na mestu gradonačelnika Njujorka... - započeo je Koen zaplićući jezikom, dok je Kuper nespretno pokupavao da ga umiri. 

On je ipak nastavio. 

Jedino oko čega se demokrate i republikanci mogu složiti jeste koliko je on užasan gradonačelnik bio - uzviknuo je Koen, na šta je voditelj pobesneo: 

- Nemoj da lupetaš. Nemoj, nemoj, nemoj... Je li tako želite da započnete novu godinu? - ponavljao je Kuper kroz kiseli osmeh, dok mu se na licu ocrtavao užas. 

 

 

Kuper je u jednom trenutku Koena počeo da hvata i za kaput, dok je ovaj slavodobitno ponavljao kako neće morati da gleda kako odlazeći gradonačelnik slavi sledeće Nove godine "dok se grad raspada". 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bil de Blazio na udaru kritika

Podsetimo, nakon što je odslužio dva mandata na mestu gradonačelnika Njujorka, De Blazia je 1. januara nasledio kolega demokrata Erik Adams.

De Blazio je opisan kao jedan od najgorih gradonačelnika u istoriji grada jer je tokom njegovog mandata ekstremno porasla stopa kriminala i nereda, dok je stanje u vreme "vladavine" njegovog prethodnika, Majka Blumberga, stanje bilo potpuno drugačije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading