MILOV KRAJ! Abazović o konačnom padu predsednika Crne Gore!

Autor: Republika

Svet

31.12.2021

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik vlade Crne Gopre, Dritan Abazović, predvideo je kraj predsednika Crne Gore Mila Đukanovića i otkrio i vreme kada će se to dogoditi.

MILOV KRAJ! Abazović o konačnom padu predsednika Crne Gore!

Foto: Tanjug/AP

Milo Đukuanović pukao na svim nivoima

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović otkrio je da prvi čovek njegove zemlje, Milo Đukanović, odlazi, te da na nekim od vodećih funkcija neće dočekati drugi kvartal 2022. 

Abazović je to istakao u intervjuu na televiziji "Vijesti", naglasivši kako Đukanović zasigurno više neće voditi Demokratsku partiju socijalista (DPS).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dritan Abazović 

- Što se mene tiče, Đukanović odlazi. Odlazi li on u prvom kvartalu 2022. ili u drugom kvartalu, on odlazi - istakao je Abazović i dodao kako je to veoma pozitivna stvar za Crnu Goru.

- To je moja percepcija... Nisam ušao u politiku da bih se borio protiv DPS, nego za dobro Crne Gore. Ako u toj partiji smatraju da treba da držimo tenziju i idemo u dalju polarizaciju, mislim da se to neće desiti - naglasio je on, prenosi Sputnjik. 

Komentarišući to što je parlament izglasao interpelaciju za tri ministra, Abazović je kazao da su interpelacije poraz.

- Bilo je juče lepih stvari, ali stvar sa tri interepelacije za mene je poraz, pred tim ne mogu da zatvaram oči. Možda sam i ja jedan od onih koji nema podršku u parlamentu. Ako 41 poslanik ne želi da budem potpredsednik vlade, onda ja ne treba da budem potpredsednik - priznao je drugi čovek crnogorske vlade.

Dodao je da za njega vlada nije "odsvirala svoje“, ali da bi svi trebalo da se zapitaju nakon izglasavanja interpelacije da li imaju podršku.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading