KAO DETE JE RADIO 300 ČUČNJEVA I PO 600 SKLEKOVA I TRBUŠNJAKA DNEVNO! Čuveni Mali Herkules sada ima 29 godinu i POTPUNO JE NEPREPOZNATLJIV!

Autor: Republika

Svet

25.12.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ričard Sandrak je pre 21 godinu bio planetarno poznat zbog činjenice da je bio najsnažniji maloletni bodibilder na planeti, ali danas ga treninzi i tegovi ne zanimaju.

KAO DETE JE RADIO 300 ČUČNJEVA I PO 600 SKLEKOVA I TRBUŠNJAKA DNEVNO! Čuveni Mali Herkules sada ima 29 godinu i POTPUNO JE NEPREPOZNATLJIV!

Foto: youtube.com/printscreen

Mali Herkules je u jednom trenutku bio planetarna zvezda

Ričard Sandrak, poznatiji širom sveta kao Mali Herkules budući da je pre 21 godinu proglašen najsnažnijim dečakom i maloletnim bodibilderom na planeti, pa su priče o njemu i njegovim treninzima sa ocem svakodnevno punile novinske stupce, danas živi potpuno drugačijim životom i tegovi ga, kako tvrdi, više ne zanimaju. 

On je za britanski Miror otrkio da je kao osmogodišnjak imao svega jedan odsto masti u telu, što se danas, nikako ne može reći. 

- Ponosan sam na svoju prošlost, to nije nešto što ne želim da ljudi znaju o meni, jednostavno nisam ostao zarobljen u tom delu svoje prošlosti. Više ne dižem tegove, postalo mi je dosadno - otkrio je Ričard koji danas radi u Holivudu kao kaskader i ne preza od toga da skače sa ogromnih visina i po potrebi se i zapali.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ričard danas gotovo da nema nijedan izvajani mišić   

Priznao je, ipak, da ga je oduvek privlačio rad u NASA i sve što se tiče kvantne nauke. 

Inače, njegova ljubav prema jakim treninzima u detinjstvu je poticala od zaljubljenosti njegovog oca Pavela u bodibilding. Mnogi su u vreme Ričardove maloletničke slave navodili kako je Pavel bio opsednut izgledom svog sina, kao i njegovom fizičkom spremnošću, te da je detetu oduzeo dečački život. 

Tako je Mali Herkules svakog dana trenirao po sedam sati, a radio je 300 čučnjeva, 600 sklekova i 600 trbušnjaka. Nije išao u školu, već se školovao kod kuće, a trenirao je i sa slavnim Frenkom Đirdinom i njegovom suprugom Šeri, nekadašnjom mis fitnes SAD. 

- Prvo smo pomislili da je u pitanju odrasla osoba niskog rasta - priznali su oni tada.   

Dečak je brzo postao zvezda i predstavljan je na takmičenjima u bodibildingu, a 2004. je snimio i dokumentarac "Najjači dečak na svetu".   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading