DEDA (82) ZAKUCAO FERARI OD 200.000 DOLARA U IZLOG, A EVO KOLIKO MLAĐA DAMA JE SEDELA NA MESTU SUVOZAČA! Neverovatna nesreća šokirala svet, ima i povređenih! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

25.12.2021

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte snimak udesa koji je izazvao starac iz Andore kada je, kako se veruje, hteo da zadivi saputnicu, pa su se stvari izmakle kontroli.

DEDA (82) ZAKUCAO FERARI OD 200.000 DOLARA U IZLOG, A EVO KOLIKO MLAĐA DAMA JE SEDELA NA MESTU SUVOZAČA! Neverovatna nesreća šokirala svet, ima i povređenih! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Nestvarni prizori uništenog automobila koji je uleteo u izlog

Božićno raspoloženje na ulicama Andore, malene mirne države smeštene u Pirinejima između Francuske i Španije, poremetio je nesvakidašnji događaj, a kupce koji su se u tom trenutku zadesili u predprazničnoj kupovini doveo u stanje šoka.

Naime, u okrugu Sant Julija de Loria se usred bela dana u jedan od uličnih izloga na zaprepašćenje svih velikom silinom zabio crveni Ferari 512 TR.

Lokalni mediji javljaju kako je italijanski klasik prolazio pored tržnog centra velikom brzinom, te da je udarivši u uličnu barijeru prešao preko više traka i probio izlog jedne prodavnice. Veruje se da je brzina bila glavni faktor nesreće, a policijska istraga je u toku.

- Možda je bila reč o nesrećnoj okolnosti poput zamene papučica jer je za volanom sedeo 82-godišnji vozač u društvu 59-godišnje suvozačice - preneo je pomalo ironično jedan lokalni list detalje incidenta. 

Kako je navedeno, u udesu je žena suvozač povređena, kao i prodavačica u radnji u čiji se izlog zabio automobil, pa su obe prebačene u bolnicu. Starčevoj saputnici je dijagnostikovan blaži potres mozga.    

Crveni Ferari je pretrpeo velika oštećenja i u potpunosti mu je uništen prednji kraj.

Inače, reč je o egzotičnom klasičnom primerku oznake 512 TR iz 1992, unapređenoj varijanti kultne Testarose kakvih je izrađeno tek 2.261 u celom svetu. Njegov 4,9-litreni 12 cilindarski boxer motor raspolaže s 428 KS i 491 Nm što osigurava ubrzanje do 100 km/h za 4,8 sekundi i maksimalnu brzinu od 314 km/h. Prosečna vrednost mu je oko 180.000 dolara, ali mediji iz Andore navode kako je slupani model sigurno bio oko 200.000 dolara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading