PRONAĐENA U PODRUMU GOLA I PREKRIVENA UGLJEM: Upoznala dečka preko interneta i nestala, tragalo se za njom 5 dana (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

22.12.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka studentkinja Medlin Alen (19), koja je nestala prošle nedelje, pronađena je živa prekrivena ugljem u podrumu kuće 39-godišnjeg Brenta Brauna, koga vlasti sumnjiče za ometanje pravde, otmicu i silovanje.

PRONAĐENA U PODRUMU GOLA I PREKRIVENA UGLJEM: Upoznala dečka preko interneta i nestala, tragalo se za njom 5 dana (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Nestanak 19-godišnjakinje prijavljen je nakon što je poslednji put viđena 13. decembra uveče dok je izlazila iz studentskog doma u Efraimu gde je inače živela. Potraga za njom trajala je pet dana dok nije pronađena u Braunovom domu, a sada je sa porodicom.

- Presrećni smo i odahnuli jer je sada bezbedna. Ono kroz šta je prošla bilo je užasno i traumatično. Zahvalni smo što je ponovo sa nama da joj pomognemo da se oporavi - rekao je portparol porodice na konferenciji za novinare, piše NBC.

Detalji koje su objavile vlasti govore o uznemirujućim detaljima njene otmice i pakla kroz koji je prošla u zatočeništvu. Braun i Alen su se navodno sreli u onlajn grupi za ćaskanje.

Braun je pokupio Alena i odvezao je u grad Loa koji je otprilike 240 milja od njene škole. Njeni roditelji su se zabrinuli kada su sutradan od nje dobili SMS u kojem im je bez konteksta izrazila ljubav, nakon čega su kontaktirali policiju. Istraga je otkrila da je poruka poslata iz Lo.

Dok su istražitelji prilazili kući, kroz podrumski prozor su videli da se u njemu nalazi mala osoba svetle kose, što je kod njih izazvalo sumnju. Kada su pozvonili, Braun je otvorio vrata i rekao im da je sam. Policiji nije dozvolio da uđe dok ne dobiju dozvolu njegovih roditelja, čija je kuća. Policajci su kontaktirali Braunove roditelje i dobili dozvolu da pretresu kuću.

Devojčica je pronađena u podrumu gola, vezana i pokrivena ugljem. Američki mediji pišu da je Braun navodno priznao da je vezao Alena kada je išao na posao i da bi joj tada ostavio hranu. Alen je rekao istražiteljima da ju je Braun nekoliko puta silovao i da će joj pokrivati usta i nos sve dok nije počela da se guši. Pretio je da će se osvetiti njenoj porodici ako ga ostavi ili bilo kome kaže gde se nalazi. Dozvolio joj je da pošalje poruku roditeljima, a zatim se otarasio njenog mobilnog telefona.

(Republika/Večernji.hr)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading