MELANIJA TRAMP PRODAJE SVOJE OČI: Bivša prva dama SAD se obratila po prvi put nakon napuštanja Bele kuće i najavila novi poslovni poduhvat

Autor:

Svet

19.12.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja prva dama Amerike Melanija Tramp prvi put se javno oglasila od kada je napustila Belu kuću i to zbog novog poslovnog poduhvata – ulazi na tržište kripto umetnina.

MELANIJA TRAMP PRODAJE SVOJE OČI: Bivša prva dama SAD se obratila po prvi put nakon napuštanja Bele kuće i najavila novi poslovni poduhvat

Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp objavila je da prodaje prvi nezamenljiv token (NFT), pod nazivom "Melanijina vizija" (Melania's Vision).

To je prva digitalna umetnina koju Melanija prodaje na njenoj novoj platformi za nezamenljive tokene, na sajtu MelaniaTrump.com. 

Reč je o akvarelu umetnika Marka Antoana Kulona koji je naslikao njene oči, a uključuje i audio-snimak Melanije Tramp, saopšteno je iz njene kancelarije.

Digitalna umetnina koštaće oko 150 dolara i moći će da se kupi do kraja godine. Deo prihoda, kako je najavljeno, odlaziće za pomoć deci iz hraniteljskih porodica.

 

 

NFT "Melanijina vizija" neće biti poslednja stvar koju će bivša prva dama Amerike pokušati da proda jer, kako je najavila, na toj platformi biće redovno objavljivani nezamenljivi tokeni. Platformu, inače, pokreće društvena mreža "Perler".

Nezamenljiv token ili NFT, koji je privukao interesovanje velikih brendova, sportista, muzičara i poznatih ličnosti, je poput kriptovaluta kao što je bitkoin, osim što nije zamenljiv.

Ovo je prvo obraćanje Melanije od kada je napustila Belu kuću, pre skoro godinu dana. Za razliku od njenog supruga Donalda Trampa, koji razmišlja o svojoj političkoj budućnosti, ona je retko viđena u javnosti, prenosi RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Teodor

20.12.2021 00:05

Не, Меланија не "продаје своје очи", него један уметник продаје слике на којима је у акварелу насликао њене очи. Дакле, не продаје она своје очи...