DEVOJČICA SE PORODILA I ŽIVU BEBU ZAKOPALA U ZEMLJU, A ONDA SE POJAVIO PAS! Zastrašujući slučaj šokirao je svet, niko nije očekivao ONO ŠTO JE USLEDILO!

Autor: Republika

Svet

18.12.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena mlada majka, stara svega 15 godina, pokušala je da od roditelja sakrije trudnoću, ali se nije nadala da će se sve dogoditi suprotno od onoga što je nameravala.

DEVOJČICA SE PORODILA I ŽIVU BEBU ZAKOPALA U ZEMLJU, A ONDA SE POJAVIO PAS! Zastrašujući slučaj šokirao je svet, niko nije očekivao ONO ŠTO JE USLEDILO!

Foto: printscreen/youtube.com

Trenutak kada su meštani iskopali bebu iz zemlje

Zastrašujuća priča sa Tajlanda obišla je čitav svet nakon što je obelodanjeno da je petnaestogodišnja novopečena majka, u nameri da sakrije porođaj od svoje porodice, zakopala tek rođenu bebu u zemlju, ne sluteći da će nakon tog njenog čina na mestu zločina da se pojavi jedan pas

A upravo je on imao presudnu ulogu u spasavanju života nevinog dečaka. 

Naime, pas Ping Pong je prvo počeo da laje, a onda i da kopa šapama na jednoj livadi u selu Ban Nong Kam. Tada se mestu gde se nalazila nesrećna beba približio i vlasnik psa Usa Nisaika, koji je ubrzo video kako iz zemlje viri detetova noga. Pozvao je u pomoć i ostale meštane, koji su kolima odvezli mališana u bolnicu čim je iskopan.     

- Tamo su ga lekari očistili, pregledali i utvrdili da je zdrav - prenosi Objektiv detalje priče iz 2019. koja je u trenu obišla svet, dok je pas preko noći postao planetarni heroj

On, inače, hramlje na jednu nogu zato što ga je svojevremeno udario automobil.

- Zadržao sam ga jer je veran i poslušan. Uvek mi pomaže kada vodim stoku na ispašu. Celo selo ga voli. Sjajan je - rekao je Nisaika za lokalni list Kaosod.

Maloletna majka je optužena da za napuštanje deteta i pokušaj ubistva, a u vreme zločina je stavljena pod nadzor roditelja i psihologa. Interesantno je da su njeni roditelji uprkos svemu odlučili da se brinu o bebi, odnosno o svom unuku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading