AMERIKA NEĆE POSTOJATI! RAZUMEŠ LI DŽO?! Žirinovski o razgovoru Putina i Bajdena - ako nastavite da se rugate Rusiji, ovo će se završiti loše

Autor:

Svet

10.12.2021

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDPR Vladimir Žirinovski otkrio je kako on smatra da bi predsednik Rusije Vladimir Putin trebalo da razgovara sa svojim američkim kolegom DŽozefom Bajdenom.

AMERIKA NEĆE POSTOJATI! RAZUMEŠ LI DŽO?! Žirinovski o razgovoru Putina i Bajdena - ako nastavite da se rugate Rusiji, ovo će se završiti loše

Foto: Tanjug/AP/printskrin

- Ne treba nam se rugati, ne treba govoriti da će ceo ruski narod stradati! Vaš američki narod će patiti! Taj narod neće postojati, Amerika neće postojati! Razumeš li, DŽo?! - rekao je Žirinovski u emisiji "Veče sa Vladimirom Solovjevim" na TV Rusija 1.

U zaključku, Žirinovski je objasnio da Rusija može sebi da priušti samo „tvrdu liniju“, i samo u tom slučaju „ona će biti poštovana“.

- Vaše sankcije za nas nisu pretnja. A ako nastavite da se rugate Rusiji, ovo će se završiti loše - poručio bi Žirinovski Bajdenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Dusan

10.12.2021 20:12

NATO se nemoze boriti sa Rusijom i Kinom,jednostavno nestali bi svi i oni su toga svesni.Tako da Ameri laju ko i pre.Vreme se menja a oni gube uticaj i to ih boli.Znaju i oni da posle tog sukoba nebi ni postojali kao ni njihovi protivnici a ko zeli da zrtvuje MOC!!!!!

Milena

10.12.2021 23:04

Gde si dragi prijatelju. Kad ces da nam doneses ono malo tajno oruzje,secas se, ono sto si obecao Seselju kad si dolazio devedesetih? A,sta,ne secas se,steta...