HOĆU DA VIDIM VANZEMALJCE: Muškarac s maskom klovna pretio bombom, hteo da otme avion i odleti u Oblast 51

Autor:

Svet

10.12.2021

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Las Vegasa uhapsila je muškarca koji im je rekao da je pokušao da ukrade avion kako bi mogao da ode u čuvenu Oblast 51 i vidi vanzemaljce.

HOĆU DA VIDIM VANZEMALJCE: Muškarac s maskom klovna pretio bombom, hteo da otme avion i odleti u Oblast 51

Foto: pixabay.com

Muškarac je uhapšen nakon što je limuzinom probio ogradu međunarodnog aerodroma Mekaran, parkirao se na samoj pisti i pretio bombom, navela je policija a preneo CNN.

Uhapšen je zbog ometanja posjeda, raspršivanja nepoznate supstance i prijetnje terorističkim napadom, dodaje se u saopštenju.

Oblast 51 (Area 51) deo je poligona za testiranje i obuku u Nevadi, koji je jedinica vazduhoplovne baze Nelis. Danas se koristi kao otvoreni poligon za obuku američkih pilota. Područje fascinira teoretičare zavaere i ljubitelje paranormalnog koji vjeruju da je to mesto gde američka vlada skriva tela vanzemaljaca i NLO.

Policija je navela da su prvo primili poziv zbog automobila koji se voza po parkiralištu aerodroma, a bi, dok su išli ka mestu događaja, dobili dojavu da je vozilo probilo unutrašnju i spoljašnju bezbednosnu ogradu i da sada vozi po pisti aerodroma.

Takođe su naveli da je policija aerodroma videla kako osumnjičeni vozi slalom među avionima dok nije stao pored jednog parkiranog aviona i zapretio zaposlenima koji su mu se suprotstavili.

- Imam j*benu bombu. Razneću ovo mesto - rekao je osumnjičeni koji je nosio masku klovna.

Zatim je ponovno ušao u automobil, a osoblje aerodroma je počelo evakuaciju.

Kada je policija stigla, uspeli su da zaustave vozilo i privedu muškarca, koji im je rekao da pokušava da ukrade avion i odleteti u Oblast 51 kako bi video vanzemaljce, kao i da u automobilu ima eksploziv i sačmaricu.

Pretragom automobila, policija je otkrila napravu sličnu boci za kiseonik i aparat za gašenje požara sa omotanim žicama i drvenom platformom koji je ličio na eksplozivnu napravu.

Tokom incidenta koji je izazvao veliku uzbunu, osumnjičenom je malo nedostajalo da se "zakuca" u nekoliko aviona, a njegov slalom po pisti doveo je do poremećaja vazdušnog saobraćaja na aerodromu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading