ŠESTOGODIŠNJEG DEČAKA PRED RODITELJIMA NATERALI DA UĐE U RERNU DA BI GA ŽIVOG ISPEKLI! Novi napad na farmere prestrašio svet, u prethodnom su STARICU SILOVALI LAMPOM!

Autor: Republika

Svet

06.12.2021

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući zločini ređaju se u Južnoafričkoj republici, a u poslednjem napadu su članovi bande jednoj porodici ostavili traume za čitav život.

ŠESTOGODIŠNJEG DEČAKA PRED RODITELJIMA NATERALI DA UĐE U RERNU DA BI GA ŽIVOG ISPEKLI! Novi napad na farmere prestrašio svet, u prethodnom su STARICU SILOVALI LAMPOM!

Foto: Printscreen

Nil i Sonja Birman imaju trojicu sinova, svi su ostali s traumama

Porodica Birman iz Južnoafričke republike preživela je pravi pakao nakon što su sedmorica do zuba naoružanih pljačkaša upali na njihovo imanje u provinciji Mpumalanga i zahtevali da šestogodišnji Gideon uđe u rernu kako bi ga živog ispekli ukoliko njegovi roditelji Nil (47) i Sonja (43) ne priznaju gde drže novac. 

Zastrašujuću scenu nemoćno su gledala i dečakova braća, Danijel (13) i Jakob (10), dok je on vrištao iz svega glasa i preklinjao ih da mu to ne čine.   

Stravičan napad dogodio se u subotu kada su se na vratima farmera, koji imanje poseduje poslednjih 15 godina, iznenada pojavila sedmorica pljačkaša u pratnji naoružane žene. 

- Nije bilo vremena da reagujemo, u rukama su držali sačmare i pištolje. Upali su u kuću, gurnuli i mene i Nila na pod i vezali nas. Njega su ostavili u kuhinji, a mene odveli do mesta gde nam stoje sefovi. Nisam mogla ništa da uradim, osim da se molim. Vikala sam da nemamo novac, a oni su onda uzeli naše prestrašene sinove i pretili da će ih ubijati jednog po jednog. Plakali su i molili mene i Nila da ih spasemo - ispričala je kroz suze Sonja i otkrila da je u jednom trenutku otvorila sef i pokazala napadačima da je unutra stajalo samo oružje koje je Nil držao u kući. 

- Ubeđivali su me da lažem i da imamo još jedan sef, a kada sam im rekla da ga nema, uhvatili su mog najmlađeg sina Gideona i odvukli ga u kuhinju. Čuo se i pucanj, nisam znala da li je moj muž još živ - dodala je ona. 

U drugoj prostoriji Nil je, međutim, ostao nepovređen, ali je morao da gleda kako monstrumi uključuju rernu i guraju dete ka šporetu, koje je istovremeno vrištalo i preklinjalo za pomoć. 

- U nekom trenutku su samo odustali i pristali su da uzmu neku siću iz mog i iz sinovljevog novčanika. U tom trenutku je naišao i komšija koji je video da se nešto dešava i pozvao policiju - ispričao je Nil Birman.

Kako je rekao, lopovi su mu uzeli sve bankovne kartice i PIN kodove, pištolje i nekoliko mobilnih telefona. 

Članovi bande su i dalje u bekstvu, a porodica je dobila policijsku zaštitu.  

Inače, to je samo jedan u nizu monstruoznih napada na farmere koji se događaju poslednjih meseci u Južnoafričkj republici. U jednom od poslednjih je grupa monstruma lampom silovala staricu dok su je vezanu držali na podu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading