VELIKA TRAGEDIJA: Brat (13) ubio sestru (14) pištoljem koji je sam napravio, devojčica preminula na licu mesta!

Autor: Republika

Svet

04.12.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak iz američke države Džordžija (13) ubio je svoju 14-godišnju sestru hicima iz pištolja koji je sam napravio. Stravičan zločin se dogodio u sredu u vozilu ispred kuće tinejdžera na Viki Lejnu u Daglasvilu.

VELIKA TRAGEDIJA: Brat (13) ubio sestru (14) pištoljem koji je sam napravio, devojčica preminula na licu mesta!

Foto: unsplash.com

Šerif okruga Daglas Tim Paunds rekao je da je dečak pokušavao da proda pištolj koji je napravio 19-godišnjaku koji je nameravao da ga ukrade od njega.

Dok su se njih dvojica borili oko pištolja, trinaestogodišnjak je ispalio metak koji je, nažalost, pogodio njegovu sestru koja se u tom trenutku našla u blizini, prenosi Brif Njuz.

- Kada smo stigli, u automobilu su bile tri osobe, primetili smo da je u vozilu bila mlada devojka za koju se činilo da je upucana - rekao je Šerif Paunds, prenosi Telegraf.

Foto: youtube.com/MasanLekic

Brat upucao sestru, ona na licu mesta preminula, ilustracija

Očevidac koji se zatekao na mestu događaja kada su policajci izvukli telo, rekao je da video da devojčica nije davala znake života.

- Može se reći da nije disala, u blizini je bio policajac koji je pomogao da je izvade iz auta, a zatim su je spustili na zemlji - rekao je on.

Dodao je da je mlađi brat ove devojčice poludeo kada je video da mu sestra ne diše. Govorio je: "Nemoj da umreš, nemoj da umreš", više puta - ispričao je očevidac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading