STAVLJAO EKSERE I ŽILETE U TESTO ZA PICU: Muškarac osuđen za bizaran zločin, tvrdi da je hteo da se osveti zbog otkaza

Autor:

Svet

04.12.2021

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Dovera koji je stavljao žilete i eksere u testo za picu u supermarketima u američkim državama Mejnu i Nju Hempširu osuđen je na četiri godine i devet meseci zatvora.

STAVLJAO EKSERE I ŽILETE U TESTO ZA PICU: Muškarac osuđen za bizaran zločin, tvrdi da je hteo da se osveti zbog otkaza

Foto: pixabay.com

Nikolas Mičel (39) uhapšen je u oktobru 2020. nakon što su žileti pronađeni u testu za picu koje je neko kupio u marketu Hanaford u Sakou.

Kasnije je otkriveno da su tri kupca u toj radnji kupila testo u kojem su se nalazili žileti ili ekseri te da se to dogodilo i u supermarketima lanca Hanaford u Senfordu i Doveru.

Mičel je bio zaposlen u kompaniji "It'll Be Pizza" koja proizvodi nekoliko vrsta testa, uključujući testo "Portland Pie Co." u koje je stavljao opasne predmete, prenosi Skaj Njuz.

Mičel je u junu priznao krivicu za neovlašćeno korišćenje potrošačkih proizvoda i pristao da neće uložiti žalbu u slučaju izricanja kazne koja nije duža od četiri godine i devet meseci.

Maksimalna kazna za neovlašćeno korišćenje potrošačkih proizvoda je 10 godina zatvora.

Mičel se tokom suđenja u suzama izvinjavao zbog svojih postupaka, rekavši da nije hteo nikoga da povredi, već je želeo da se osveti kompaniji jer je dobio otkaz.

Mičel takođe mora da plati 230.000 dolara odštete supermarketu Hanaford.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading