OVO JE NAJJEZIVIJI SNIMAK KOJI JE SVET VIDEO POSLEDNJIH MESECI: POLICAJAC SASUO DEVET METAKA U INVALIDA! Nesrećnom čoveku, koji je umirao u lokvi krvi, stavio i lisice! (FOTO, VIDEO)

Autor: Republika

Svet

02.12.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući zločin dogodio se u Arizoni, a protiv policajca je pokrenut postupak zbog kog bi mogao da izgubi posao.

OVO JE NAJJEZIVIJI SNIMAK KOJI JE SVET VIDEO POSLEDNJIH MESECI: POLICAJAC SASUO DEVET METAKA U INVALIDA! Nesrećnom čoveku, koji je umirao u lokvi krvi, stavio i lisice! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen

Policajac je uhapsio čoveka iako je on odavno bio mrtav

Zastrašujući snimak zločina, koji je potresao Sjedinjene Američke Države jer je policajac Rajan Remington iz američkog grada Tusona u Arizoni sa devet metaka izrešetao Ričarda Lija Ričardsa (61) u invalidskim kolicima, pojavio se u javnosti i zgrozio svet. 

Na njemu se vidi kako se pripadnik organa bezbednosti, koji je u trenutku zločina bio van dužnosti, iživljava nad nesrećnim čovekom i to tako što je u njega najpre sasuo kišu metaka, a zatim mu na silu stavljao lisice na ruke, ne mareći što je on umirao ležeći u lokvi krvi. 

 

 

U ponedeljak uveče Ričards je bio u svojim motorizovanim invalidskim kolicima i kretao se ka ulazu supermarketa "Lous" u Tusonu, kada se policajac pojavio iza njega sa repetiranim pištoljem.

- To se dogodilo pošto je zaposleni u "Volmartu“, koji deli prostor sa "Lousom", upozorio policajca da je video Ričardsa da je odneo kutiju alata, a da nije platio - objavio je "Vašington post“ i naveo kako je muškarac u invalidskim kolicima zatim navodno zapretio nožem policajcu. 

- Ne ulazite u prodavnicu, gospodine - vikao je Remington, dok se Ričards kretao ka ulasku u "Lous“.

Republika

Foto: Printscreen

Trenutak kada je policajac izrešetao invalida

Remington je potom, kako deluje na snimku, bez upozorenja s leđa ispalio u Ričardsa devet metaka sa male udaljenosti.

U utorak je šef policije Tusona Kris Magnus rekao novinarima da je policijska uprava pokrenula postupak za davanje otkaza Remingtonu, dodavši da tužilaštvo ispituje incident.

- Da budem jasan, duboko sam zabrinut zbog akcije policajca Remingtona. Upotreba smrtonosne sile u ovom slučaju je očigledno kršenje zakona i direktno se kosi sa više aspekata naše obuke o korišćenju oružja - kazao je Magnus, a preneo Tanjug.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading