DALI SU KOMŠIJI KLJUČ OD KUĆE DA JE PRIČUVA, A KADA SU SE VRATILI NA SNIMKU KAMERA SU VIDELI JEZIV PRIZOR! Porodici preseo odmor na Kipru!

Autor: Republika

Svet

30.11.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šeron Bulman preživela je pakao nakon što je verovala čoveku kog je poznavala sedam godina i koji joj je bio porodični prijatelj.

DALI SU KOMŠIJI KLJUČ OD KUĆE DA JE PRIČUVA, A KADA SU SE VRATILI NA SNIMKU KAMERA SU VIDELI JEZIV PRIZOR! Porodici preseo odmor na Kipru!

Foto: Printscreen

Stiv Gil u kući svojih suseda, koji su imali poverenja u njega

Četrdesetpetogodišnja Šeron Bulman iz britanskog mesta Skelton u Severnom Jorkširu preživela je pakao sa svojom porodicom nakon što je odlučila da prvom komšiji i prijatelju, Stivu Gilu (49), ostavi rezervni ključ od kuće dok je ona sa mužem i detetom na letovanju na Kipru.  

Naime, kako su preneli mediji Ujedinjenog Kraljevstva, ona je verovala čoveku kog je poznavala punih sedam godina i bila ubeđena da može da računa na njega da će voditi računa o njenom domu. Međutim, dogodilo se upravo suprotno.  

Samo nekoliko dana po povratku sa odmora, ona je primetila da joj se u kući događa nešto čudno, a povrh svega je od Gila počela da dobija poruke sa sadržajem: "Slatka Šeron, do kada nećeš doći kući?" i slične tome. Kako bi otkrila o čemu se događa, ona je odlučila da po svim sobama instalira bezbednosne kamere. Nije bilo potrebno mnogo da shvati o čemu se radi.  

Kamere su, naime, zabeležile Gila kako, očigledno koristeći rezervni ključ i nakon što su se Bulmanovi vratili s odmora, upada u kuću i zatim u spavaćoj sobi pregleda Šeronino donje rublje. Pre toga on je navukao zavese na prozorima da ga niko ne bi video, a u jednom trenutku je gaće čak mirisao i navlačio ih na glavu. 

 

 

Preneražena žena je slučaj odmah prijavila policiji i Gil je po ubrzanom postupku osuđen na godinu dana zatvora. Dobio je i zabranu prilaska Šaron, kao i novčanu kaznu od 700 funti (822 evra), od kojih 500 kao odštetu komšinici zbog pretrpljene duševne boli. Dodeljeno mu je i 150 sati neplaćenog društveno-korisnog rada, a naređeno i da mora da se uključi u program za lečenje za seksualne prestupnike.

Šeron je izjavila da se u svom domu više ne oseća sigurno i da ne želi da spava u sobi kojom se Gil kretao kao da je u pitanju njegova kuća.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading