NESREĆA KOD SIJETLA Voz sleteo sa nadvožnjaka, ima žrtava

Autor: Tanjug

Svet

18.12.2017

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voz američke železničke kompanije Amtrak sleteo je sa nadvožnjaka, južno od Sijetla i završio na autoputu, javili su američki mediji.

RepublikaFoto: twitter.com/wsdot_tacoma
Voz izazvao haos

Zvaničnici su saopštili da je barem jedan vagon postao da visi u vazduhu, a potvrđeno je da ima žrtava. Pojedini mediji navode da su stradale tri osobe, kao i da je 77 osoba povređeno, ali još nema zvanične potvrde. Ujedno, policijski zvaničnici su naglasili da još ne mogu da utvrde tačan broj, pa su apelovali medijima da ne šire te informacije jer dolaze od neproverenih izvora.

- Nekoliko osoba koje su bile u vozu je poginulo, nema stradalih među ljudima koji su bili na putu. Područje je zatvoreno, a tako će biti jš neko vreme. Nesreća se dogodila oko 7.40 časova po lokalnom vremenu, a voz je krenuo oko 6 sati ujutru - rekao je Ed Trojer, portparol policije, dodajući da još nije utvrđen tačan broj žrtava.

Saopšteno je i da je nekoliko motociklista koji su u momentu nesreće bili na putu povređeno, ali da među njima nema stradalih.

- Znamo za nesreću sa Atrak vozom 501. Kada budemo saznali više informisaćemo vas - naveli su iz Amtreka.

Zbog nesreće sve saobraćajnice su blokirane na autoputu ka Vašingtonu. U vozu je bilo 78 putnika i 5 članova posade, a na licu mesta su brojni pripadnici hitnih službi.

Mediji na Tviteru objavljuju fotografije iskliznutog voza, a vozači se pozivaju da izbegavaju ovo područje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading