STRAVA I UŽAS, GURNUO ČOVEKA POD VOZ, U PUNOJ BRZINI VOZILO MU JE PREŠLO PREKO NOGE! Dramatične scene na železničkoj stanici, KRVI JE BILO SVUDA!

Autor: Republika

Svet

29.11.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac star 41 godinu je nakon žučne rasprave bacio 37-ogodišnjaka na šine neposredno pre nego što je naišao voz, šokirani putnici nisu mogli da pomognu nesrećnom čoveku.

STRAVA I UŽAS, GURNUO ČOVEKA POD VOZ, U PUNOJ BRZINI VOZILO MU JE PREŠLO PREKO NOGE! Dramatične scene na železničkoj stanici, KRVI JE BILO SVUDA!

Foto: Tanjug/AP

Stravična scena odigrala se na železničkoj stanici "Stakus" u nemačkom gradu Minhenu kada je neimenovani muškarac star 41 godinu bacio drugog čoveka (37) na šine neposredno pre nego što je naišao voz, pri čemu je vozilo u punoj brzini prešlo preko njega.

Samo pukom srećom on je nekako uspeo da se izvuče i ne strada, ali mu je voz ipak prešao preko noge i odsekao je.      

Prema navodima nemačkih medija, reč je o muškarcima migrantskog porekla, koji su neposredno pre tragedije sukobili na stanici. U jednom trenutku je 41-godišnji Egipćanin uhvatio 37-godišnjaka oko vrata i odvukao ga do šina kuda je trebalo da prođe voz na liniji S8 u pravcu aerodroma. Čekao je da vozilo naiđe, a onda je snažno gurnuo čoveka pod njega.

- Muškarac je zadobio teške telesne povrede, ali je van životne opasnosti - piše Fenix magazin.

Šokirani svedoci na peronu pozvali su Hitnu pomoć, a saobraćaj S-Banom je na neko vreme bio obustavljen. Policajci su uspeli da uhvate 41-godišnjaka koji je prilikom hapšenja pružao otpor.

Portparol policije Benjamin Kastro je za Bild rekao da policija istražuje pokušaj ubistva. Navodno su se osumnjičeni i žrtva poznavali, a uzrok spora je još nejasan. Policija nije navela koje je nacionalnosti žrtva.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading