NISAM SUJEVERNA, ALI OVO NIJE SREĆA: Ženu izlazak na puš pauzu spasio sigurne smrti!

Autor:

Svet

28.11.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžerka paba je izbegla smrt "za dlaku" kada se ogromno drvo srušilo na bar u Bridžendu, u Velikoj Britaniji, tokom oluje u Arvenu, a cigareta joj je spasila život.

NISAM SUJEVERNA, ALI OVO NIJE SREĆA: Ženu izlazak na puš pauzu spasio sigurne smrti!

Foto: pixabay.com/fotomontaža/E.D.

Šeril Paund (55) otišla je na „puš pauzu“ sinoć oko 1.30 u skrivenom delu paba nakon što je očistila ceo bar te večeri. Dok je pušila cigaretu, jak vetar je pomerao kišobrane i stolice, a onda je odjednom palo ogromno drvo i prekrilo skoro ceo lokal, osim dela gde je stajala.

- Ta cigareta mi je spasila život. Nisam sujeverna, ali ovo nije puka sreća. Da nisam stajala ispod pokrivenog dela, sada bih sigurno bila mrtva - rekla je za Dejli mejl.

Na snimku nadzorne kamere vidi se da je upravnica paba zakoračila unutra jer je čula "pucketanje", a odmah nakon što je odlučila da se vrati ispod pokrivenog dela, celo drvo je palo.

Oluja Arven pogodila je veći deo Velike Britanije ovog vikenda sa vetrovima koji su dostizali brzinu i do 160 kilometara na sat. Do sada su život izgubile tri osobe, među kojima i direktor jedne škole u ​​koju je palo drvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading