MISTERIOZNA SMRT UZNEMIRILA CELU BRITANIJU: Tinejdžerka (18) krenula da se nađe s prijateljima i nestala, tri dana kasnije pronađeno njeno telo!

Autor:

Svet

24.11.2021

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bobi En Mekleod (18) iz Plimuta u Velikoj Britaniji oteta je 20. novembra kada je pošla da se nađe sa dečkom, a novi dokazi u istrazi ubistva pokazuju da ju je možda stranac oteo kao nasumičnu žrtvu i da je otmica seksualno motivisana, kao i ubistvo. Ovom pretpostavkom bi se rešila misterija ubistva mlade devojke, koji je šokirao Plimut, Veliku Britaniju, ali i svet.

MISTERIOZNA SMRT UZNEMIRILA CELU BRITANIJU: Tinejdžerka (18) krenula da se nađe s prijateljima i nestala, tri dana kasnije pronađeno njeno telo!

Foto: Tanjug/AP

Porodica 18-godišnjakinje veruje da je ona oteta u subotu u 18 sati sa autobuske stanice u blizini njene kuće u Plimutu, a uzbunu je podigao njen dečko nakon što se nije pojavila u izlasku sa prijateljima, piše Dejli Mejl. Njeno telo je pronađeno juče tokom pretraživanja terena.

Policija je saopštila da nastavlja sa ispitivanjem dvojice osumnjičenih za ubistvo, starosti 24 i 26 godina, koji su i dalje u pritvoru. Policajci pretražuju područje u kojem je nestala pre četiri dana, kao i šumu i litice iznad plaže u Devonu gde je telo Bobi En pronađeno juče.

Detektivi pokušavaju da utvrde da li je tinejdžerka oteta ili je dobrovoljno ušla u automobil - i koliko je ljudi bilo umešano u zločin. Međutim, izvor blizak istrazi je rekao da se "najverovatnije radilo o otmici od strane nepoznate osobe“ sa "seksualnim motivom koji je značajan trag istrage“.

Nestanak Bobi En je prijavljen u subotu uveče, a juče je pronađena mrtva u blizini priobalne staze i parkinga iznad plaže Bovisand. Policija je zatvorila taj deo obale i prikuplja dokaze.

Prijatelji su rekli da je Bobi En trebalo da se sastane sa grupom prijatelja uključujući i njenog dečka sa kojim je u vezi šest meseci. Lui je podigao uzbunu kada se Bobi nije pojavila oko 20 časova. Prema tvrdnjama medija, on ju je čekao na autobuskoj stanici celu noć kada je ona nestala.

Dvojica muškaraca, starosti 24 i 26 godina, uhapšeni sinoć zbog sumnje da su izvršili ubistvo Bobi En i oni ostaju u pritvoru.

Na desetine meštana stizalo je tokom dana da položi cveće nasuprot autobuske stanice u oblasti Lejham u Plimuta, gde je Bobi En poslednji put viđena u subotu uveče. Mnogi su plakali i grlili jedni druge dok su forenzičari u belim kombinezonima nastavili da pretražuju okolinu.

Policija Devona i Kornvola nije objavila detalje o njenom nestanku ili uzroku smrti. Ali njena porodica veruje da je oteta.

Njen stariji brat Li Meklaud, koji je takođe danas položio cveće, rekao je da je očajnički pokušavao da je dobije na telefon i da je postojao period od četiri sata između 11 i 3 sata ujutru u noći kada je nestala kada je zazvonio, pre nego što se ponovo isključio. Zvao je tri dana, sve dok ga u ponedeljak jedan građanin nije predao policiji.

Kada je policija došla u njihovu kuću u Plimutu i saopštila tragične vesti, brat se oprostio od Bobi En.

- Dok se ponovo ne sretnemo, seko. Volim te. Nisi ovo zaslužila, tako lepa i talentovana devojčica... To što sam te imao kao svoju mlađu sestru, avanture i putovanja na koja smo išli, uvek će biti dragoceno. Sada budi u miru - napisao je potresne reči brat nastradale tinejdžerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading