TRAMP ŠOKIRAO! Pojavio se u javnosti posle nekoliko nedelja i ostavio ljude bez reči, svi se pitaju: SPREMA SE ZA MEČ SA PUTINOM?!

Autor: Republika

Svet

23.11.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik Donald Tramp pojavio se u javnosti na Floridi gde je ugostio taekvondo stručnujake.

TRAMP ŠOKIRAO! Pojavio se u javnosti posle nekoliko nedelja i ostavio ljude bez reči, svi se pitaju: SPREMA SE ZA MEČ SA PUTINOM?!

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp ponovo privukao pažnju svetske javnosti

Bivši američki predsednik Donald Tramp ponovo je uspeo da šokira svetsku javnost stajlingom u kom se pojavio nakon što je ovog vikenda dobio počasni crni pojas u taekvondu, čime je dostigao najviši stepen u toj borilačkoj veštini, uprkos činjenici da nikada nije napravio nijedan pokret u vezi sa tim sportom

Budući da je tu priliku iskoristio da obuče i specijalnu uniformu za taekvondo, Tramp, koji je miljama daleko od atlete, još jednom uspeo da nasmeje svet.

 

- Predsednik Kukivona, Li Dong sup, je 19. novembra na Floridi dodelio počasni sertifikat bivšem predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu. Bivši predsednik je izjavio: "Čast mi je da dobijem sertifikat, mislim da je taekvondo veličanstvena borilačka veština za samoobranu. Voleo bih da vidim demonstraciju Kukivon taekvondo tima" - stoji na Fejsbuk stranici organizacije Kukivon uz fotografije s ceremonije.

 

Organizacija je dodala da ceremonija "nije povezana s drugim političkim pitanjima", ogeađujući se od republiknca kao od bivšeg lidera Amerike.

 

 

Inače, Tramp sada ima isti rang u taekvondou kao i ruski predsednik Vladimir Putin, koji ga je dobio 2013. godine. Šef Kremlja, međutim, takođe nije trenirao taekvondo u vreme dodele, ali je majstor džudoa, pa nije bilo potrebno mnogo da se na društvenim mrežama pojave komentari poput onih "da se Tramp spremio da izađa na crtu moćnom Rusu".   

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading