KAD PUTIN SEDNE ZA STO SA NAVALJNIM, JA ĆU SA SVETLANOM: Lukašenko brutalan prema opoziciji - naziva ih izdajnicima, nema nameru da pregovara

Autor:

Svet

22.11.2021

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da nikada neće voditi bilo kakav dijalog sa opozicionim liderima, uključujući sa Svetlanom Tihanovskom, jer oni deluju u interesu Zapada.

KAD PUTIN SEDNE ZA STO SA NAVALJNIM, JA ĆU SA SVETLANOM: Lukašenko brutalan prema opoziciji - naziva ih izdajnicima, nema nameru da pregovara

Foto: Tanjug/AP

- Mogu da povučem paralelu. Čim (ruski predsednik Vladimir) Putin sedne za pregovarački sto sa (opozicionim liderom Aleksejem) Navaljnim, odmah ću početi razgovore sa Svetlanom (Tihanovskom) - rekao je on za BBC, preneo je TASS.

- Navaljni je izdajnik i Putin nikada neće sesti za pregovarački sto sa njim. On nije opoziciona ličnost za Putina, on je izdajnik ruskih interesa - rekao je Lukašenko.

Istu reč "izdajnici", on je upotrebio kada je govorio o beloruskoj opoziciji.

Ima begunaca, ima izdajnika koji borave u Litvaniji, Poljskoj, Velikoj Britaniji, istakao je Lukašenko.

- Litvanija je nedavno navela: oko 400.000 evra košta da jedan od begunaca ostane u Litvaniji. Oni nisu opozicija, oni su izdajnici. Nikada nećemo imati bilo kakav dijalog, bilo kakve razgovore sa njima - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading